Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet több önbizalmam?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet több önbizalmam?

Figyelt kérdés
Sokan mondták hogy szép vagyok,de én mindig azt mondom,hogy nem vagyok szép.De tényleg így gondolom,nem csak eljátszom,h többször mondják.Tudnátok tippeket adni hogy több önbizalmam legyen,és hogy jobban elfogadjam magam?Mert így nem hiszem h lehet normális párkapcsolatom,ha akárhányszor mondja a barátom h szép vagyok,akkor mindig elkezdek vele vitatkozni h nincs igaza.... 17/L
2010. márc. 9. 17:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem tetszel magadnak?Van egy jó tippem, vedd fel diktafonra amint azt mondod: "én egy jó csaj vagyok, elfogadom magam és szeretem magam." Utána hallgasd meg naponta 10szer legalább 1 hónapon át, és így a tudatalattidba beépül és már szépnek fogod gondolni magadat.
2010. márc. 11. 22:50
 12/13 anonim ***** válasza:

Egy fontos tanács. Ha megdícsérnek vagy bókolnak, sose mond azt, hogy ninc sigaza annak, aki ezt mondja. Így rövid idő alatt leszoktatod őket a bókolásról. Pedig ez az, amiből építkezhetsz. Ha több embertől hallod, hogy csinos vagy, akkor abban már lehet valami.

Nyugodtan mond azt, hogy "köszönöm", vagy hogy "kedves vagy, hogy ezt mondod".

Továbbá kezdj el dolgozni az önmagad elfogadásán. Még egy-pár évig ebben a bőrben kell létezned és sokkal vidámabb, felszabadultabb, boldogabb emberke leszel, ha reggel a tükörbe nézve nem azt jut eszedbe, hogy mennyire nem vagyok szép, hanem valami kellemesebb dolog. Az önbizalmad építésében soket segíthet, ha a külsődön kívül az eddig elért eredményeidet is számba veszed. Pl. mit értél el segítség nélkül, esetleg minimális támogatás mellett? Mi az, amire azt mondhatod, hogy büszke vagy? Van-e olyan jó tulajdonságod, ami csak kevés emberben van meg? Szóval ezeket nem árt akár egy lapra leírni vagy hangosan kimondani. Ezek megerősítenek, és így könyebben észreveszed a szépségedet is legyen szó a külsőről vagy pedig a belsőről.

2010. márc. 12. 10:37
 13/13 A kérdező kommentje:
22:32-es:Már több fórumra kiraktam a képemet :)Több oldalon van olyan h "képek rólunk",vagy valami ilyesmi :)
2010. márc. 12. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!