Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csúnya vagy átlagos fiúk! Mit tennétek, ha egy hónapig macsók, a nők kedvencei lennétek?
Figyelt kérdés
2015. aug. 17. 13:40
11/21 anonim válasza:
Nem vagyok csúnya, valakinek bejövök, valakinek nem, tehát inkább akkor átlagot ütök, ha úgy vesszük. Hogy mit tennék?
Annyi csinos nővel szeretkeznék, amennyit nem szégyellnék.
12/21 anonim válasza:
kivennék 1 hónap szabit és annyi nőt dugnék amennyit bírok
13/21 anonim válasza:
Nem tudom, mit tennék. Dolgoznék, olvasnék, minecrafteznék, söröznék haverokkal, és a többi ugyanúgy, mint eddig. Ugyanazt az életmódot folytatnám, és árgus szemekkel figyelném, hogy ez alatt az egy hónap alatt hány nő akarna tőlem párkapcsolatot, majd végül amikor letelik az egy hónap, levonnám a konzekvenciát, hogy a nőknek valóban igazuk volt, tényleg nem számít nekik a külső. :))) (Hahahaha! Nem mi?)
14/21 anonim válasza:
bosszút állnák pár nőn! meg persze minden nap más csajt vinnék haza
15/21 anonim válasza:
8., ja, mert te amúgy szívesen dugnál olyan csajjal, aki nem jön be, mi? Istenem.
17/21 anonim válasza:
Annyi vonzó csajt dugnék meg ahányat csak bírnék. Persze bosszúból olyan nőket is kihasználnék akik kapcsolatot is akarnak. Megdugom, eldobom, jöhet a következő.
18/21 anonim válasza:
Simán bosszút állnék jópár felszínes nőcin :) what comes around,comes around, tartja a mondás.
19/21 anonim válasza:
16. nagyon jól áll ám az elkeseredettség.
20/21 anonim válasza:
# 19 Igazából csak egy troll kérdésre adtam troll választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!