Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak azt mondják, hogy a 30-as nők vannak a legszebb korban, míg más férfiak azt mondják, hogy a 30-as nők már lestrapáltak és kiégettek, ti melyik állásponton vagytok, mik a tapasztalataitok?
"Na ez aztán a releváns szempont egy párkapcsolat kezdetén."
Dehogynem, csak gyerek vagy még:)
29 évesen nem vagyok már gyerek. Naiv esetleg, de nem hiszem, hogy ez az ördögtől való volna.
Igen, az vagy, naiv.
Menj ki egy fekete afrikai környékre és add hírül, hogy feleséget keresel a havi 1 millió forintos fizetéseddel.
Millió jelentkező lesz.
Németországban csak bohócot fogsz magadból csinálni.
"8" reagálva.....
Az egzisztenciára visszatérve ....nem érdekel, hogy mennyit keres, az viszont igen, hogy talpraesett Nő legyen, aki képes önállóan eltartani magát és nem folyamatosan a zsebemet lesi. Nem az iskolázottsága számít, hanem kizárólag a hozzáállása!!!
Példaként a haverom nemrég összeszedett egy 29 éves csajszit, akinek az addigi élete belefért egy sporttáskába,amivel talán nem is lenne baj. Az elején nagy volt szerelem, nem érdekelte hogy mit csinál a csajszi miközben dolgozik, de idővel megértette miért mondjuk azt "barátok", hogy az nem teljesen normális ha kizárólag azért dolgozik, hogy csajszi az összes pénzét elköltse. Aki nem értékeli a pénzt, az soha nem dolgozott meg érte, egyszerűen szeret élni, azt csinál amihez éppen kedve van(mert ügye nem dolgozik) és mindent megvesz amit csak tud. Pont mint egy elkényeztetett tinédzser, mert apuci ott van a háttérben aki szponzorálja mindezt, de lassan keríteni kell mást aki átveszi a posztot. HA ez Téged nem zavar, akkor vagy nagyon szerelmes lehetsz vagy csak szimplán vak.
37F
Az én részemről egyszerű: van rengeteg 30-as nő akiket vonzónak találok és vannak akiket nem:)
26F
33 éves vagyok, 4 dàkó járt már bennem, az sok?
Ja és ebbõl 2 a kicsi kategória szerintem ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!