Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyes férfiak azt mondják,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyes férfiak azt mondják, hogy a 30-as nők vannak a legszebb korban, míg más férfiak azt mondják, hogy a 30-as nők már lestrapáltak és kiégettek, ti melyik állásponton vagytok, mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés
Én 30-as nő vagyok és jobb formában érzem magam, mint 20-as éveimben, de látok másféléket is. Csak kíváncsiságból tettem fel a kérdést, mik az itteni felhasználók tapasztalatai.
2015. aug. 17. 11:03
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

"Na ez aztán a releváns szempont egy párkapcsolat kezdetén."

Dehogynem, csak gyerek vagy még:)

2015. aug. 17. 13:20
 12/22 anonim ***** válasza:

29 évesen nem vagyok már gyerek. Naiv esetleg, de nem hiszem, hogy ez az ördögtől való volna.

2015. aug. 17. 13:29
 13/22 anonim ***** válasza:
49%

Igen, az vagy, naiv.

Menj ki egy fekete afrikai környékre és add hírül, hogy feleséget keresel a havi 1 millió forintos fizetéseddel.

Millió jelentkező lesz.

Németországban csak bohócot fogsz magadból csinálni.

2015. aug. 17. 13:34
 14/22 anonim ***** válasza:

"8" reagálva.....

Az egzisztenciára visszatérve ....nem érdekel, hogy mennyit keres, az viszont igen, hogy talpraesett Nő legyen, aki képes önállóan eltartani magát és nem folyamatosan a zsebemet lesi. Nem az iskolázottsága számít, hanem kizárólag a hozzáállása!!!

Példaként a haverom nemrég összeszedett egy 29 éves csajszit, akinek az addigi élete belefért egy sporttáskába,amivel talán nem is lenne baj. Az elején nagy volt szerelem, nem érdekelte hogy mit csinál a csajszi miközben dolgozik, de idővel megértette miért mondjuk azt "barátok", hogy az nem teljesen normális ha kizárólag azért dolgozik, hogy csajszi az összes pénzét elköltse. Aki nem értékeli a pénzt, az soha nem dolgozott meg érte, egyszerűen szeret élni, azt csinál amihez éppen kedve van(mert ügye nem dolgozik) és mindent megvesz amit csak tud. Pont mint egy elkényeztetett tinédzser, mert apuci ott van a háttérben aki szponzorálja mindezt, de lassan keríteni kell mást aki átveszi a posztot. HA ez Téged nem zavar, akkor vagy nagyon szerelmes lehetsz vagy csak szimplán vak.

37F

2015. aug. 17. 13:41
 15/22 anonim ***** válasza:
Na, igen, erről is beszélek, amit az előttem lévő írt.
2015. aug. 17. 13:43
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem csak küllemi dolog, személyiségfüggő is, kisugárzás függő is. Ha nem égtél ki, mint a villanykörte, akkor extra nőies kisugárzást kaphatsz erre a korodra a fizikai csúcs mellett is, mert 30 évesen van a toppon a legtöbb nő szellemileg és fizikailag is :)
2015. aug. 17. 14:27
 17/22 anonim ***** válasza:

Az én részemről egyszerű: van rengeteg 30-as nő akiket vonzónak találok és vannak akiket nem:)

26F

2015. aug. 17. 18:16
 18/22 anonim ***** válasza:
Vannak nők,akikre igaz,de azért nem ez az általános.És persze ez ugyanúgy igaz a férfiakra is.
2015. aug. 17. 21:38
 19/22 anonim ***** válasza:
0%
30 évesen már annyi dákó járt bennük, hogy a legtöbbje kiégett & kiélt, pláne ha még szült is, mert valaki felcsinálta. Van, aki szerint természetes dolog ennyi idősen, ha már a pótos IFA is megfordul bennük tolatás nélkül, de SZVSZ nagyon nem az.
2015. aug. 20. 07:27
 20/22 anonim ***** válasza:

33 éves vagyok, 4 dàkó járt már bennem, az sok?

Ja és ebbõl 2 a kicsi kategória szerintem ;)

2015. aug. 20. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!