Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akivel kb. 5 évvel ezelőtt találkoztam először. A szüleim ismerik, ők beszélgettek vele. De én félénk típus vagyok,nem mentem oda hozzá beszélgetni. De valamiért felkeltette az érdeklődésemet, és úgy vettem észre, hogy én is az övét. De aztán megtudtam, hogy van barátnője, szóval többet nem akartam vele foglalkozni. ( Akiről tudom, hogy van barátnője, az számomra tabu...) De aztán utána is sokszor eszembe jutott, és éreztem, hogy valami vonz hozzá. Tavaly novemberben láttam újra. Sűrűn néztük egymást, de ezt próbáltuk nem feltűnően csinálni. Egyszerűen vágyakozom utána. Folyton próbálom elfelejteni, de nem megy. Megmozgat bennem valamit. Ez lehet, hogy csak azért van, mert nem kaphatom meg? A barátnője azóta is megvan, de messze laknak egymástól. Ja, és elfelejtettem mondani, hogy idén bejelölt facebook-on. Az egy nagyon boldog napom volt. Most mit tegyek? Próbáljak valahogy közelebb kerülni hozzá, vagy inkább hagyjam békén, ahogy eddig? 19 L.2015. aug. 15. 13:00
1/1 anonim válasza:
Rossz ez a vívódás, és mivel úgy látszik tisztességesen állsz a dologhoz, ezért ha komolyra fordulna a dolog, akkor is meg kellene győződnöd arról, hogy nem te vagy az, aki tönkre tett valamit. Lehet, hogy jobb várni, szerintem te sem akarnád, hogy a barátodra ráírjon valaki, és elszakítsa tőled, még akkor sem, ha tisztességes próbál lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!