Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen olyan emberrel lenni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen olyan emberrel lenni, akinek az előző párja meghalt?

Figyelt kérdés
Tudom, kicsit fura a kérdésem, de igazából tényleg kicsit furán érzem magam a helyzetben. Randizom egy lánnyal (23 éves) akinek az első szerelme, párja 3 éve meghalt. Azóta nem is ismerkedett senkivel, én lennék az első azóta, akivel eljött randizni. Viszont én félek is egy kicsit a helyzettől, vagy ne aggódjam túl a dolgot? Nem lenne ez kihatással egy kapcsolatra?
2015. aug. 15. 10:47
 1/5 anonim ***** válasza:
Örökre második leszel... Gondolj bele, annak a kapcsolatnak nem is lett vége.
2015. aug. 15. 10:49
 2/5 anonim ***** válasza:
94%

Hogy mennyire van ez kihatással egy kapcsolatra, azt nem tudom. Rajta, illetve rajtatok múlik.

A legjobb barátnőm férje halt meg és bizony évekig gondolni sem tudott arra, hogy mással kezdjen új életet. 5 év után jött egy férfi, aki elfogadta a sérelmeivel és a múltjával együtt. Fura ezt mondani, de nem féltékeny az exre. Akinek ilyen lezárásra kerül egy kapcsolata, annak örökre a lelkében marad a párja és ezt az új társnak el kell fogadnia. Egészen biztosan nehéz lehet ez a másik fél számára, de rengeteg beszélgetéssel szerintem ez áthidalható.

A barátnőmnek van egy kislánya az elhunyt férjétől, így mostmár rendszeresen, hárman járnak ki a temetőbe. Érdekes dolog ez az biztos, de ha mindketten helyén tudjátok kezelni a dolgokat, akkor ebből nem lehet probléma szerintem.

2015. aug. 15. 10:56
 3/5 anonim ***** válasza:
Semmiképp nem mennék bele egy kapcsolatba ilyen emberrel, mindig másodiknak érezném magam.
2015. aug. 15. 11:00
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén nem értem az első és a harmadik válaszolót! Ha úgy hozza az élet, hogy meghal valakinek a párja, az épp elég nehéz sors, erre még kerüljük is el az ilyen embereket, hogy véletlenül se jöjjön el ismét egy normális és boldogabb életszakasza? Persze, mindig emlékezni fog rá, ez természetes, de ez nem jelenti azt, hogy sosem fog tudni túllépni rajta, vagy megszeretni mást jobban. Ha 3 hónapja történt volna, akkor persze, más kérdés lenne, de eltelt 3 év, szeretne továbblépni, valószínűleg késznek is érzi magát rá. Igaz, hogy ez nem teljesen ugyanaz, mert én még nagyon fiatal voltam, mikor meghalt az első fiú, akivel úgymond szerettük egymást , és valóban nem érdekelt senki utána, de 2 év elteltével távolodott az emlék, jött valaki más és szerelmes lettem. Szerintem ne aggódj, ne ez határozza meg, hogy hogy viszonyulsz hozzá. Ha minden jó veletek, akkor ez nem lehet kihatással a kapcsolatotokra.
2015. aug. 15. 12:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt így sajnos nem lehet eldönteni. Nagyban függ attól hogy az illető hölgy hogyan zárta le vagy épp le e zárta magában a történteket vagy megrekedt a gyászban egy ponton. Attól hogy ismerkedik nem lehet kijelenteni hogy kész egy új kapcsolata. Részemről ez amolyan menekülés volt minden esetben amolyan 'hátha bejön' dolog. Nekem 9 éve halt meg a barátnőm és mára eljutottam odáig hogy nem is akarok már másik párkapcsolatot. Volt azóta barátnőm de egyik sem volt hosszú életű. Valljuk de őszintén nem túl kapcsolatépítő dolog ha rémálmában az ember a volt barátnője nevét ordítja.
2015. aug. 21. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!