Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az a nő, aki megvédi magát,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a nő, aki megvédi magát, vagy valamit igazságtalanságnak tart a férfiak részéről, az miért van feministának kiáltva?

Figyelt kérdés
2015. aug. 14. 23:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Utolsó, mivel a feministák nézeteivel a legtöbb férfi nem ért egyet, ezért jórészt olyan nők hangoztatják ezeket, akiknek erősen magánéleti problémáik is vannak, és sokszor beleötvözik ezt a régi feminizmusba. Ezeket hívják azok femináciknak, akik tudják is, mi az a klasszikus feminizmus.

Megkeseredett, androfóbiás, életképtelen nők halmaza, akiknek az egójuk magasan van valamitől, és képtelenek elfogadni, hogy társadalmilag elég keveset érnek.

2015. aug. 16. 15:15
 12/12 anonim ***** válasza:

Amúgy aki ilyenkor megvédi magát, tényleg feminista, de a jó értelemben. Csak sok húgyagyú gyökkettő IQ-jú pasas szemében az már szitokszó, mert vagy teljesen el akarják nyomni a nőket, vagy a feministákat azonosítják a radikális turbófeminusta vadhajtásával a feminizmusnak.

Én is kaptam már meg azt, hogy keményvonalas femináci vagyok, mert le mertem írni, hogy nekem fontos, hogy egy férfi igényes legyen meg hogy olyan férfivel jönnék össze, aki igenis besegít a gyereknevelésbe, nemcsak annyit csinál, hogy hazajön a munkából, megsimítja a gyerek fejét egyszer, és akkor már az év apjának hiszi magát.

aug. 12. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!