Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hány km-től távkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány km-től távkapcsolat?

Figyelt kérdés

Mi az a táv, amit még elbír egy kapcsolat, és mi az ami már túl sok (M.o. területén belül, tehát értelemszerűen ilyen több ezer km-es távolságokat ne írjatok)?

(Pl.: 40 km már távkapcsolat? 200 már túl sok?)

2015. aug. 14. 15:18
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
4-es, teljes mértékben egyet értek veled, de még jöhetnek vélemények, ha van valakinek valami hozzáfűznivalója a témához :)
2015. aug. 14. 17:30
 12/14 anonim ***** válasza:
29%
azért havi több tízezret nem kölltenék csak az utazásra inkább keresnék közelebb csajt
2015. aug. 14. 17:36
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem van rá egy elég érdekes definícióm, bár lehet, hogy sokan nem értenek egyet vele, miszerint:Ha a két fél együtt tud tölteni legalább annyi időt, mint ami az utazás oda-vissza összesen volt, és ezt hetente, ritkán (nyomós okkal) kéthetente megteszik, akkor az még nem távkapcsolat.Persze ez csak komolyabb utazásoknál van így, nyilván a 15 perc bringával rész nem tartozik bele, hanem mondjuk ha 2 óránál hosszabb az út, ilyenek.
2015. aug. 14. 18:01
 14/14 anonim ***** válasza:

én 160 km-re vagyok a barátomtól. viszont mindketten egyetemre járunk, és előző félévben pl már pénteken együtt tudtunk lenni. péntektől hétfő reggelig. szóval hiába vagyunk messze, ha hetente ennyit találkozunk általában, az nem gáz.

én nem sajnálom arra költeni a pénzem, hogy találkozzak vele.

2015. aug. 14. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!