Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire mondja ezt egy pasi? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire mondja ezt egy pasi? (lent)

Figyelt kérdés
Ma beszélgettem két sráccal mire az egyik azt mondta nekem "de puta madre". Ezt mire mondják? Vagy mire értethette?
2015. aug. 13. 19:30
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ez egy spanyol kifejezés, két jelentése is van. Az egyik valóban a fent említett dolog, ami édesanyáddal és az ő foglalkozásával van összefüggésben, de ettől még nem kell megijedni. A másik jelentése ugyanis az, hogy valami nagyon nagyon jó. :) "Es de puta madre" Ráadásul azt hiszem - bár ebben nem vagyok biztos - a káromkodás "tu puta madre".
2015. aug. 13. 19:51
 12/15 anonim ***** válasza:
Mit kamuzol neki?
2015. aug. 13. 19:58
 13/15 A kérdező kommentje:
na jó jobban járok ha megkérdem tőlük
2015. aug. 13. 20:09
 14/15 anonim ***** válasza:
#13 Na az a legtutibb. Majd biztos megmondják hogy sértésnek szánták, hiszen mit érdekli őket hogy akkor nem tudják lerántani rólad a bugyogót. :)
2015. aug. 13. 22:12
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem gondolnám h le akarnák rólam rántani a bugyit...:D
2015. aug. 14. 18:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!