Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ha egy férfi szűz és ezért kicsi a valószínűsége hogy nemi beteg legyen, az plusz pont?
Figyelt kérdés
2015. aug. 13. 18:16
13/23 anonim válasza:
Mert egy fiunak égő,ha azzal dicsekszik a nője,hogy ő vette el a szüzességét.
Nem éppen férfias szitu...
15/23 anonim válasza:
Ő is neked...ha nem vagy,valószínű,hogy egyedül fordul volna fel.;)
16/23 anonim válasza:
Kérdés, hány éves az a szűz férfi...mert azért nagyon nem mindegy, hogy 20 vagy 30-on felüli. Ha idősebb, igencsak elgondolkodnék, mi is a probléma vele!
17/23 anonim válasza:
Hát nem hinném, nem erről szól a dolog. :)
18/23 anonim válasza:
Csak én tartom rohadt viccesnek, hogy a kérdező azzal próbálja jobb színben feltüntetni a szüzességét, hogy így legalább nem nemi beteg? :D
19/23 anonim válasza:
Akik lepontozták a #2-es válaszom, remélem ha egyszer olyan partnerük lenne, aki szex előtt kijelenti, hogy ő nemi beteg, továbbra is gondolkodás nélkül lefeküdnének vele. Nekem ne mondja senki hogy nem félnének közben, legalábbis nem támadnának baljós gondolataik, akkor is, ha óvszerrel védekeznek.
20/23 anonim válasza:
Nekem is az ugrott be, hogy így próbálja jobb színben feltüntetni a szüzességét.
Amúgy a lányok elkaphatnak hüvelyi fertőzéseket, meg nemi betegséget uszodában, közös WC-ben. Annak ellenére, hogy szüzek. Nem egy 8-10 éves kislánynak mennie kellett már emiatt nődokihoz. Pasiknál nem tudom ez mennyire gyakori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!