Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elitelendo, ha egy no ket vagy tobb ferfival tart fenn szexkapcsolatot? Felteve, ha nincs parja.
Ha már így megkérdezted, akkor igen. Mint ahogy két szép szeretkező nő látványára feláll, két bu-.zi kefélésére meg elhányom magam.
Csak magamról tudok beszélni. Hiába dugtam végig a gimit és az egyetem első éveit (hármasom is volt egy), utána volt egy 4 éves kapcsolatom is.
De mindenki azt csinál amit akar. Csak viselje a következményeit. Még nem hallottam olyat egy lánytól sem, hogy "Jajj, a pasim túl sok nővel volt.". Ha zavarna titeket, akkor én is nő nélkül maradtam volna. Engem viszont marhára zavarna, ha egy tartós kapcsolatra kinézett lány túl sok férfival lett volna.
Most az ezerszer ismételt dologba is hagy ne menjek bele, hogy egy nőnek ezerszer könnyebb szexhez jutnia mint egy férfinak és emiatt ha egy nő 30 férfival volt, akkor ő egy ribi a legtöbb ember (férfiak és nők is) szemében, de ha egy férfi 30 nővel volt, akkor ő egy Casanova a legtöbb ember (férfiak és nők is) szemében.
De mondom, ezen ne vesszünk össze. Biztos az a nő is tud találni egy lúzert, aki kitart mellette, akin már a fél város is átment.
Remélem olvastál arról a tanulmányról, hogyha egy nő szűzen megy férjhez, akkor a válás esélye csak 20%, de ha egy nő úgy megy férjhez, hogy már volt 15 férfi partnere előtte az életben, akkor a válás esélye 80%.
Tapasztalataim szerint azt is nagyon elítélik legtöbben, hogy ha egy nőnek csak 1 férfival van szexkapcsolata...
:( Nem tudom miért, mintha úgy gondolnák, hogy egy nőnek nem szabad élvezetből szexelnie. Én 1 ilyenbe benne vagyok, emiatt nem mesélem el senkinek.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!