Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság nem polkorrekt dolog a felszínességről, mint elsődleges emberi tulajdonságról beszélni?
Tegnap este egy baráti társasággal beültünk valahová.
Volt pár lány is a társaságban. Érdekes módon mindegyik elég jól nézett ki a párja és/vagy jómódú is volt.
Elmondtam a tapasztalataimat, és mindegyik mereven ellenkezett. Kb. mintha én találtam volna ki a sztorikat.
Mivel ők azért ismernek személyesen egy ideje, sejtik, hogy nem a viselkedésemmel van a probléma. (csak mert az interneten, ha megosztom a problémámat, akkor mindig azt mondják velem van a probléma (belül..., hiszen a lányoknak "nem a külső az elsődleges").
De úgy veszem észre, ez egy olyan téma lett, amiben értelmiségi (vagy bármilyen) körökben nem lehet őszintének lenni. Tudjátok vannak olyan témák, amelyben nagyobb társaság előtt polkorrekt módon kell megnyilvánulni, hogy ne ragasszanak ránk nem kívánt bélyeget.
De én azt nem értem mi az hogy felszínesség? Miért baj az, ha egy másik ember a másik külső kinézetét vagy anyagi helyzetét IS figyelembe veszi párválasztáskor?
Felszínes vagyok, hogy a túl csúnya és dagadt lányoktól hányok és igyekszem minél szebb lányokkal ismerkedni, lehetőleg a kellemes belső tulajdonságaikat is kiegyensúlyozva?
Én sem hibáztatok egy nőt sem azért, hogy egy ugyanolyan belsejű gazdag és szegény srác közül a gazdagot választják. Mert az jobb. Nekem is jobb egy szebb, mint egy csúnyább, ha belsőre egyformák.
Úgy csinálsz, mintha
1. Ez valami borzasztó rossz dolog lenne
2. Ezen változtatni kellene
3. Ezt minden embernek meg kellene gyónnia
Azt írod, nőgyűlölő nem lettél, mert vannak lány barátaid, de 95%ukról meg van a véleményed. Nos, nem akarlak bántani, de nőgyűlölő vagy. Ha szerinted a nők 95%a selejtes jellem, akkor az vagy. Ha még a lány barátaidról is meg van a véleményed, akkor pláne az vagy.
Tudod,én utálnám, ha egy pasas úgy akarna velem összejönni, hogy azt mondaná, "te más vagy mint a többi nő, nem vagy olyan felszínes." Mert ebben az értékítéletben ami pozitívnak látszik, valójában benne van az hogy amint meggondolom magam vele kapcsolatban, legyen az bármilyen ok, én is egy leszek a felszínes libák közül. Ebben benne van az, hogy nem akar engem igazán megismerni, arra koncentrál amit tőlem kap, és ha nem kapja meg, felszínes vagyok.
Lehet hogy a három barátnőd azért hagyott ott mert felületesek voltak. De az is lehet, hogy azért mert kiderült rólad, hogy felejthető a jellemed és az egyéniséged. Nem biztos, hogy így van, de lehet.
Az a szomorú a nőkhöz való hozzáállásodban, hogy te magad sem veszed észre, mennyire sérült jellemre utal. És nem a nők miatt vagy sérült.
Vannak csúnyább srácok, akik sikeresek a nőknél. Vannak postás, eladó vagy gyári munkás srácok akiknek barátnője van.
Vannak nálam csúnyább lányok akik sikeresebbek a férfiaknál mint én. Én sem voltam ám sikeres a pasiknál 25 éves koromig, de nem utáltam meg őket.
Egyszerűen olyan párt kell találni akivel passzol a jellemed és az élethez való hozzáállásod. Ez a siker kulcsa. De ha te eleve azt feltételezed a nőkről, hogy sekélyesek akkor eleve azt is vonzod be az életedbe.
Lehet, hogy kicsit félreérthető voltam.
#11: azt vettem észre, hogy vagy a 20onéves nők nem is keresnek komoly párkapcsolatot. VAGY naivak ahhoz, hogy egy molett lány azt higgye, hogy egy jóképű sportos adonisz, aki bármelyik (értsd: bármelyik!) nőt megkaphatja, az majd pont vele lesz együtt. FŐLEG ha maga a molett lány, még csak belsőleg sem tökéletes, mert egy átlagos pasi simán elhajtana a külseje miatt. Ergo érzelmek, belső tulajdonságok, mind-mind negyedleges, ötödleges szempontok.
#12: a férfiak 95%-a is tróger. Csak heteroszexuális pasiként ez a része engem nem foglalkoztat.
Arról meg hagy ne alkossak véleményt, hogy a "jóképű pasinak vannak belső értékei, a többieknek meg nincsenek" :)
ez a gondolkodás elég alacsony intelligencia szintet feltételez.
utolsó meg egy. Nem az a lényeg h a lány molett v gebe. Hanem h milyen ember. Ha rohad a belseje, a fejed tetejére is állhatsz: úgysem lesz jó. A másik meg. Azért azon elgondolkodnék, h miért voltam defaktó kevés. Tudod a választásink is rajtunk múlnak.
Szóval. Rosszul választasz---> vmit magadban kell rendbetenni
Jól választasz, mégsem működik ---> vmit magadban kell rendbetenni.
Olyan nincsen h rajtad kívül mki autópálya.
Elk*rvult egy világ ez de mindig lesznek értékek, mert ha nem lennének, akkor elég nagy baj lenne. Csak nézz körül és vedd észre őket.
Sok sikert!
"#12: a férfiak 95%-a is tróger. Csak heteroszexuális pasiként ez a része engem nem foglalkoztat."
Nem, nincs igazad, nem azok. Az emberek többsége alapvetően jó fej.
"Arról meg hagy ne alkossak véleményt, hogy a "jóképű pasinak vannak belső értékei, a többieknek meg nincsenek" :)ez a gondolkodás elég alacsony intelligencia szintet feltételez."
Drága szívem, neked alacsony az intelligencia szinted hiszen én ne ezt mondtam. Tanuld az értő olvasást.
Én arról beszéltem, hogy nem törvényszerű hogy a csúnyább pasi feltétlenül értékes, csak azért mert csúnyább illetve, hogy több a megkeseredett kis szarjankó ezek között. Természetesen a normális, humoros, stílusos csúnya pasikkal semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!