Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek hogy képesek evés után összebújni?
Én elhányom magam a kaja szagú lehelettől. Odavágja a hangulatot, maximális vágycsökkentő. Még ha csak beszélgetés van is, evés után hogy bírnak úgy beszélgetni egyesek, hogy 2cm-re van egymástól a fejük?
A "romantikus vacsora" a lehető legrosszabb randiprogram...
Mást is zavar, vagy túlságosan fennakadok apró dolgokon?
Szerintem akik szeretik egymast azt pont nem zavarja. Miert ha a parod leszop/kinyal es utanna osszebujtok az jobb? :D Persze ha hhhhagyma volt a vacsi egy fogmosas nem art :)
18/L
Hát azt mondom, hogy az étterem a legrosszabb és legkevésbé romantikus randihely.
Voltam már szerelmes, de akkor is zavart...inkább kapjon be egy rágót vagy 5 percre az ember...
Szerintem ez aprosag, amin csak te akadsz fenn.
Oke, fokhagymas, alkoholos, cigarettas szajszagnak senki nem orul, de ha egy meghitt vacsora utan bucsuzasnal csokoloznak a felek es erzodik, hogy az egyik epres sutit evett desszertnek, az nem zavar. A szerelem vak, (es suket es szaglaskarosult) ugyh ilyen apro dolgokkal nem foglalkozik az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!