Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek tetszem neki?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tetszem neki? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval, van egy fiú osztálytársam. Nekem nagyon tetszik, már eléggé régóta, de rajta sose tudok eligazodni. Ha beszélgetünk akár neten, akár élőben, mindig nagyon kedves, és tök jól el tudunk hülyülni. Mivel nem egy túl jó tanuló, sokszor segítek neki a háziban neten, és olyankor mindig nagy sokat hálálkodik és kérdezi, hogy mit kérek cserébe. Valamint, sose ír rám, de ha én igen - különböző indokokból - akkor mindig válaszol, egyáltalán nem mutatja, hogy untatnám..

Nőnap volt, és ilyenkor minden lány kap egy virágot az osztálypénzből, amit valamelyik fiú odaadja nekik. Nekem pont ő adta, és olyan aranyosan mosolygott. De olyan pletyka is terjeng, hogy tetszik neki egy lány, de nem vettem észre, hogy vele úgy különösebben foglalkozna. Valamint eléggé gyakran rajtakapom, hogy engem néz. Ha tetszem neki, akkor miért nem kezdeményez? Ilyen félénk lenne? Na, szerintetek mi van?

14/L

2010. márc. 8. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bejössz neki :)
2010. márc. 8. 21:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :D És akkor most mit csináljak? Ha ez így megy tovább - akár tetszem, akár nem neki -, nem lesz belőle semmi se, mert túl félénk, vagy nem tudom.. Lehet, hogy nem tudja, hogy hogyan kell kezdeményezni.. :S
2010. márc. 8. 21:45
 3/7 anonim ***** válasza:
beszélgettek, felhozod a témát, esetleg megkérdezed hogy van e valaki aki bejön neki, vagy konkrétan megkérdezed hogy mit gondol rólad, és hogy benne lenne a dologban :)
2010. márc. 8. 22:26
 4/7 A kérdező kommentje:
Ááá köszi :D Hát igyekszem.. :P
2010. márc. 9. 16:40
 5/7 anonim válasza:
hát sztem bejössz neki és sztem azér nem kezdeményez mert nem biztos benne h ő is bejön neked.
2010. márc. 11. 19:17
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát én mindig kedves vagyok vele, de nem is akarok nyomulni, mert ha mégse tetszem neki, akkor az nekem nem jönne ki jól akkor xD Köszi neked is!
2010. márc. 11. 19:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Valószínűleg szimpatikus vagy neki. Úgy, ahogyan Te is félsz a csalódástól, visszautasítástól, ő is tarthat ezektől. Ezért nehezen kezdeményez.

Ha igazán tetszik a fiú, hozd a tudomására. Esetleg megkérdezheted tőle, hogy a korepetálásárt cserébe, volna-e kedve egy sétára Veled. Ha benne van, beszélhettek sok mindenről és jobban lejön Neked, hogy milyen is élőben. Ha akkor is bejöttök egymásnak, akkor pedig biztosan újra sor kerül efféle talira. Ha pedig nem jön be Neked, vagy pedig kiderül a beszélgetések közben, hogy másra hajt, akkor pedig ez egy sima baráti séta volt, és nincs okod parázni, hogy esetleg beégtél.

2010. márc. 12. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!