Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kedves Hölgyek! Ha van olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kedves Hölgyek! Ha van olyan férfi barátotok, akivel tényleg mindent meg tudtok beszélni, legféltettebb titkaitokat is, akkor mi az, ami miatt nem tekintetek rá potenciális partner jelöltként?

Figyelt kérdés

Szóval adott egy fiú barát, akivel szerettek beszélgetni és mindent meg is osztotok vele, akkor mért nem jöttetek még össze vele? Csupán a külső miatt, vagy van más oka is? (A "nincs meg az a plusz" és a "nincs meg a kémia" magyarázat most nem játszik!)

Több volt már köztetek, mint barátság? (csók, szex)

2015. aug. 8. 12:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Blade Bone: Lehet neki több olyan barátja van, mint Te, vagy vannak olyan nyílt lányok és fiúk, akiknél többen ezt visszajeleztek vagy ugyanúgy elvannak vele, mint Te! Én is így vagyok, bárkivel bármiről elbeszélgetek és rögtön azt hiszik, hogy 1 hét alatt én vagyok a legjobb barátjuk vagy szerelmesek lesznek. Közben meg szó sincs erről. Volt több barát, barátnő, akiknél egyenlőnek éreztem a kapcsolatunkat, viszont más "túlértékelte", mert mással nem tudott olyan jól kijönni, mint velem, ezért különlegesnek hitte a kapcsolatunkat, számomra meg tökre természetes volt.
2015. aug. 8. 14:51
 12/12 Költőnő? ***** válasza:
több férfi barátom van. 3 ebből ex. Már réges rég nem úgy tekintünk egymásra. A legjobb gyermekkori barátaimra, akik megmaradtunk egymás mellett pedig soha nem is néztünk úgy egymára.
2015. aug. 8. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!