Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ő az igazi álompasi számotokra? Ha jól tudom megörít titeket a barna szem.
2015. aug. 8. 09:53
12/19 anonim válasza:
Hű, mekkora poén!
De ha mégis komolyan kérdezted, mit keres itt, a felnőtt kategóriában?
13/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem, ő még kisfiú. Egyébként sem tetszenek a túlzottan feminin arcú fiúk. Talán valamikor kis kamasz koromban tetszett utoljára ilyen külsejű fiú.
15/19 anonim válasza:
Nocsak Zsüsztin egészen kikupálódott. De, ha már ilyen csinos lány lett belőle, a partyszemöldökét megritkíttathatná. :D
16/19 anonim válasza:
Csajok, mutassunk férfiakat a kérdezőnek, mert akit ő linkelt, az kisfiú. :-)
17/19 anonim válasza:
18/19 Zsolti8604 válasza:
Nekem is barna a szemem, de nincs ilyen kölyök arcom, mert ez még kölyök, nem férfi.
19/19 anonim válasza:
Ó, Jon Snow nekem is bejön :D
A kérdésre: nekem sem az esetem a gyerek, pedig nincs minden feminin férfival bajom, DiCaprio pl. szerintem egész mutatós (volt régen) a maga módján. Azt meg mégis honnan vetted, hogy minden nő él-hal a barna szemért...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!