Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bosszulhatom meg azt, ahogy csunyan elbant velem az a srac, akivel jartam idaig es nagyon szerettem?
Figyelt kérdés
o nekem azt mondta,hogy nagyon szeret!es en persze hogy hittem neki,mert szerettem...
de aztan feljott a sulimhoz es egy masik csajjal flortolt elottem!!
nekem ezzel kitepte a szivemet,meg avval hogy szembehazudott!kerlek segitsetek!szeretnek egy par jo velemenyt,mert szukegem van rajuk,hogy mit is csinalhatnek...pussz
2010. márc. 8. 12:35
1/13 anonim válasza:
Például teljes szívedből beleszerethetnél egy másik rendes (normális) pasiba. A bosszú gyerekes és értelmetlen dolog, csak újabb bosszút szülhet, míg ha veszel egy mély lélegzetet és tovább lépsz akkor legalább a te lelkiismereted tiszta marad. Ez mindennél fontosabb hidd el nekem! 30F
2/13 anonim válasza:
A harag rossz tanácsadó.Nem kell mások szintjére süllyedni,csak azért,mert dühös vagy.Hidd el,jobban jársz,ha előtte mutatod a boldog,elégedett lányt,aki már régen túllépett rajta.Ennél többet nem érdemes tenni.
3/13 anonim válasza:
Úgy, hogy nem süllyedsz le erre a szintre, és túllépsz a problémán.
4/13 anonim válasza:
Egyértelműen bosszút kell álni.
Készíts neki egy finom pörköltet nokedlival.
Miután jóízűen elfogyasztotta, közöld vele, hogy a szülei húsából készült:)
6/13 anonim válasza:
Ne törődj vele, nehogy már ennyire lealacsonyodj.
Szedd össze magad és keress egy jobb pasit.
7/13 anonim válasza:
Jól esik ilyet hallani, hogy végre csaj is szopik. :D
Feldobtad a napom.
8/13 anonim válasza:
én felraktam exemet társkeresöre mint homoszexuális, névvel, cimmel, teloszámmal:) van aki megérdemli, lassu bosszu de hatásos;) 18L
9/13 anonim válasza:
A bosszú ám nem jó dolog. Ugyanis nem jogos. :P
10/13 anonim válasza:
13.52-es: na ezt hívják gyerekes bosszúnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!