Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nagyon szep lanyrol lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon szep lanyrol lenne szo?

Figyelt kérdés

Eddig nem sok sikerem volt a lanyoknal de mar volt baratnom is ugyhogy olyan nagyon szornyu helyzetben azert nem vagyok. Jelenleg nincs senkim viszont egy csodas lany tetszett meg nekem nagyon viszont ezzel az a baj hogy az ilyen szep lanyoknal valoszinuleg nem csak egy fiu van a kepben. En alapvetoen nem valogathatok a lanyok kozul igy nem sok remenyt fuzok ehhez a probalkozashoz.

Elsosorban sajat tapasztalataitokra vagy eppen az altalam leirtak cafolatara lennek kivancsi. Nektek sikerult?

19/F

2015. aug. 6. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Nőként mondom neked,hogy nem kell egy csajt sem piedesztálra emelni,meg felsőbbrendű lénynek tekinteni csak azért,mert jól néz ki!Ő is csak ember,lehet nála próbálkozni.Ha nem is lépsz felé,nem tudod meg soha,mit nyerhettél volna.Kis kedvesség,kis humorérzék,és önbizalom...ez a titka.
2015. aug. 6. 19:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Nos a barátnőm egy nagyon szép lány, átlag feletti jóval. Csak én mikor megismertem és többet akartam tőle, mint sima barátság, akkor nem úgy álltam hozzá, hogy úgysincs esélyem nála, mert sokan csapják neki a szelet. Pedig nem vagyok egy kiemelkedően vonzó személyiség, de valahogy mégis rám esett a választása, máig nem értem miért.:D Nem szabad a többiekkel foglalkozni csakis magaddal. Ha valami kell azt el kell venned. Ha kell az a lány, vedd el, tegyél érte!
2015. aug. 6. 19:37
 3/3 anonim ***** válasza:
A legcsinosabb nőknek elmondom, hogy SENKI nem csapja a szelet... :) Pont ezért, mert mindenki azt gondolja, hogy úgysincs esélye, meg sem próbálja, mert csak lejáratja magát. A csinos nőknek sincs sokszor ezért önbizalmuk. Mert ha van egy nagyon szép lány, akkor is a középszerű barátnőjéhez mennek oda, azt biztonságosabbnak találják.
2015. aug. 6. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!