Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak mért ódzkodnak a kövér nőktől? Tényleg ennyire gusztustalanok lennének?
Több kérdésnél is olvastam, hogy a válaszolónak nem igazán számít egy lány külleme, csak ne legyen kövér. Tényleg ez ilyen nagy probléma, hogy ennyire ki kell hangsúlyozni? És ha valakinek szép az arca, belsőre is kellemes, csak ez az egy hibája van, akkor ezért képes lennél elhajtani?
És mondjuk a kövérség miben más, mint, tegyük fel, a dohányzás? Hiszen egyik is, másik is függőség, egyik is, másik is káros, mégis a kövérséget hatványozottabban elítélik és lenézik.
Csak segítsetek megérteni, hogy mi ez a nagy ellenszenv a kövérekkel szemben, mert én tényleg nem értem.
Nőként is azt mondom, hogy nem szép látvány. Persze nem a husiról beszélek. Nővérem régebben komolyan sportolt, abbahagyta, hízott, de nagyon szép alakja van még így is és a túlsúly ellenére is egészen feszes, nem a szétfolyós fajta. Az arca pedig gyönyörű, ő a legszebb közülünk szerintem.
170/70 egyébként.
A nem étkezésből eredő túlsúlyra pedig annyit mondanék, hogy kordában lehet tartani.
A sógoromnak pajzsmirigy problémája van, gyógyszert szert rá, átlagosan néz ki, nem kövér. Viszont neki a következőképp néz ki az év. A nyáron jobban működik a szervezete, olyankor szokott fogyni 4-5 kilót, ősztől tavaszig pedig azért edz olyan sokat, hogy ne hízzon el és megálljon a +5 kilónál. Majd jön a nyár, leadja, jön az ősz, felszedi.
Rengeteget sportol, edz, odafigyel a kajára, azért, hogy a rosszabb időszakokban ne induljon meg nagyon a súlya.
Szóval azért túlzás, hogy nem létezik, hogy az ember nem tud fogyni edzés mellett, mert a sógorom nem tud fogyni egy adott időszakban, csak próbálja kordában tartani.
Nem kövér egyébként, ezért küzd rendesen, de soha nem lesz szálkás, kisportolt teste. Olyan 20%-on tudja tartani magát.
7-es vagyok, és az utolsó előtti válaszolónak üzennék, gondolom nekem szánta a minden nap kardió részét.
Pedig így van. Világ életemben vékony lány voltam, a sport szeretetére nevelve. Általános iskolában 4 évig szertornáztam, átmentem gimnáziumba, ott 8 évig voltam a kézilabdacsapat tagja, ami amúgy is jó kondíciót igényelt, ezért sokat jártunk a csapattársaimmal külön futni, edzeni konditerembe. Érettségi után, egyetem mellett elkezdtem TRX-ezni, majd ez elmaradt, heti 5 kardioba kezdtem. Középiskola közben, olyan 16 éves korom körül egy nagyon csúnya betegséget diagnosztizáltak nálam, meghíztam ugyanannyi mozgás és ugyanolyan táplálkozás mellett, elkezdett hullani és törni a hajam, tört a körmöm, megromlott a bőröm állapota, és belsőleg is történtek változások, rossz lett a közérzetem, állandóan levert és depressziós lettem, lelassult az anyagcserém, semmi energiám nem volt, hiába ettem továbbra is egészségesen, hiába nyomtam az ellipszis trénert, biciklit, futópadot, taposógépet, szedtem vitaminokat, hiába volt akkor még ott a kézi. Az elmúlt éveim arról szóltak, hogy orvosról orvosra jártam, kipróbáltunk, kísérleteztünk vagy 15 féle gyógyszerrel, különböző adagokkal, egyelőre még mindig nem sikerült eltalálni a megfelelőt számomra, ami helyrehozhatna mindent, ami megváltozott rajtam/bennem. Szeretném visszanyerni a régi alakom, nem adom fel, bízom az orvosaimban, küzdök érte továbbra is, de elfogadtam magam, tudom, hogy ez átmeneti állapot, nem rinyálok azon, hogy hogy nézek ki, nincsenek komplexusaim, önértékelési hibám, és ez látszik is rajtam. Meg tényleg nagyon szerencsésen híztam, jó helyre, jó formában. Biztosan ezért nem volt sosem gondom a férfiakkal.
Aki ezt így ki meri jelenteni, hogy aki rendesen étkezik és mozog, nem fog elhízni/le fog fogyni, az látszik, hogy abszolút nincs tisztában bizonyos nőket érintő problémákkal, betegségekkel, és fogalmuk sincs, mennyit szenvednek ettől néhányan... néhányan? Rengetegen.
Nem védem a túlsúlyosokat, akik egész nap a tévé előtt fekve zabálnak, nem is sajnálom őket, maguknak köszönhetik. Ostobák, hogy az egészségüknél fontosabb a habzsi-dőzsi, meg is érdemlik a sorsukat. Viszont nem csak ez a kategória van, ezt kellene végre megértenie az embereknek.
Na, csak ennyit szerettem volna még :)
21l, hetes válaszoló voltam
Egyetértek az előző válaszolóval, nem az alkat, a kisugárzás a lényeg.
Én bizony már az a nő vagyok, akit többnyire kövérként titulálnak, bár arányos és nőies vagyok, de nagy. Magas is, széles is. Szintén betegség van a háttérben, de ez nyilván nem látszik meg külsőre. Kamaszkorom óta ilyen vagyok, csúfoltak is, stb, gyűlöltem magam nagyon sokáig. Simán elhittem, hogy tényleg gusztustalan vagyok. Nem is volt soha pasim. :)
Felnőtt fejjel kezdtem el önbizalmat építgetni. Nem fogytam azóta sem, mert nem tudok (igen, sportolok, kerékpározom, úszom, igen, diétázom, igen, lehetne mindkettőből többet, gondolom, azt mindig lehet :D, de nekem munka és élet mellett ennyi fér bele - ezek kamaszként is megvoltak), nálam is bejátszik orvos, gyógyszer, ami kell, viszont megtanultam elfogadni magam, szeretni magam, mosolyogva tükörbe nézni.
Érdekes módon azóta mindig van párkapcsolatom, vagy épp olyan, aki érdeklődik irántam. :) Pedig kilóra, alkatra nem vagyok más.
Ez mondjuk női tapasztalat, tehát ahhoz a részhez nem tudok hozzászólni, hogy "csak ne legyen kövér" állásponton is vannak pasik, de szerintem ez a kisebbik része az adott nemnek. :)
25N
Én róbáltam több duci nőt is.
De nekem rohadtul nem jött be az, h nem találom meg még kézzel sem a megfelelő helyet.
Meg látványra is inkább lehangol, mintsem felizgat.
A vékony és normál alkatú lányok jönnek be. Ennyi. Sexuálisan ez izgat fel.
Vannak nagyon szép arcú duci nők, de kár tönkretenni érzelmileg őket, mert tudom, a szex nem fog működni, mert nem ez az a típus, ami nekem kell.
Van olyan ismim, akinek csak a túlsúlyos nők jönnek be. Izlések és pofonok.
Én szeretem látni, h ha beteszem, a lányban éppen hol jár. Ezt egy túlsúlyosabb hölgynél nem látni. még csak érzeni sem, h bent van-e.
De ez már az egyéni tapasztalat és ízlés kérdése.
Én tisztában vagyok azzal, hogy mire van igényem.
Mielőtt tévedés esne, nem TV-zek, nem nézek reklámokat. Így nem médiamosott vagyok.
Nem találtad a megfelelő helyet? Kézzel sem? Nem érezted, hogy bent van? :D ...megértem, hogy nem izgat fel, de itt szerintem nem a lánnyal volt a gond.
#6-os (én is voltam több duci lánnyal)
9-es mindent elmondott, ami lényeges a témában. Az arányok a kulcskérdés.
Egy cikben olvastam, hogy a férfiak a nők alakjában tudat alatt a derék-csípő arányt nézik, mert a karcsú derékhoz járó nagyobb segg azt jelzi, hogy a nő a fenekére hízik, ami omega3 zsírsavakban gazdag, ami egy elágazó láncú esszenciális zsírsav, ami az embrió agyának fejlődésében játszik szerepet, értsd okosabb gyerek remélhető tőle.
Ha a dereka nagy és oda hízik a nő, az hosszútávon gyulladásos jellegű megbetegedések kialakulásához vezethet, ott másféle zsírsavak termelődnek.
Ok, nem azt akarom mondani, hogy a dagadt nők kizárólag eme evolúciós hátrány miatt nem kelendőek, hisz alapvetően ízlés kérdése ez, de az ízlést sok tudat alatti vagy öröklött tényező határozza meg.
Amit mindenképp meg kell jegyezni, hogy vannak ugyan plus size modellek is, akik természetesen szépek, hisz ebből élnek, de őket nem lehet felhozni hivatkozásnak. Sokkal kevesebb az ízlésesen duci lány, mint a... hát tudjátok.
Pl. Kelly Brook elvileg plus size modell. Én nem tudom, hogy ő hogyan is került abba a körbe, de tény, hogy a vékony nők 98%-át ugyancsak üti. Persze lehet tiltakozni: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!