Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz tanácsot adtam a húgomnak?
22 éves lesz, most fog majd végezni a főiskolával tavasszal. Van egy párja, akivel nagyon jól megvannak, együtt képzelik el a jövőt, szóba került már a gyerekvállalás is. Úgy tervezik, hogy lediplomázik, és amint meglesz a 365 napja, vállalnak babát. Nagyon örülök is nekik, de nem vagyok biztos benne, hogy jó tanácsot adtam-e neki.
Az volt a kérdés, hogy mi lenne, ha felhozná a srácnak, hogy költözzenek össze. Én azt mondtam, hogy amíg nem is dolgozik, addig ne, és még volt pár érvem. Tévedtem?
- a srác 36 éves, rendes, dolgozik, kb. havi 200ezret keres
- a húgomnak csak az ösztöndíja van, illetve, amit anyuéktól kap
- a srác az anyukájával lakik
a húgom kollégista
Albérletbe nem akarnak menni, ezt már megbeszélték, mert akkor nem tudnak félretenni. Igazam volt, hogy addig ne akarjon más nyakára odaköltözni, míg nincs saját keresete vagy túlreagáltam és én vagyok maradi?
Szerintem ezzel a részével, hogy havona 1x takarít és 2 hetente 1x főz, nincs semmi baj, az ő dolguk.
De nem akarom, hogy vkinek is a nyakára másszon

Nézzük sorba:
- elég nagy a korkülönbség. Van olyan népcsoport, ahol már akár a lánya is lehetne.
- Ha nem jön össze a kapcsolat, akkor a hülgy írtó nagyot fog koppanni.
- A pasi az anyjával él, nem keres rosszul és nem spórolt még össze ennyi idő alatt egy lakásravalót? Ez ciki.
- A pasinak az anyja látja el, talán még meg is fürdeti.. ciki. Ebből az következik, h a hölgy lesz az új anyuka, hiszen a pasi ezt látta eddig életében. Azt hiszi ez így normális. Pedig Európában nem igazán..
- A pasinak eddig nem volt komoly kapcsolata? 36 évesen még nem költözött senkivel össze (a mama nélkül)? Akkor ott valami nagyon gáz lehet..
Összegezve nem tartom jó partynak (eddigi élettapasztalat alapján).
Természetesen mivel nem ismerem egyiküket sem, lehet tévedek. De sajnos a sikertelen kapcsolatok aránya engem igazol..
Ha rám hallgatsz, azt csinálsz, amit akarsz.

A tanácsadás fontos dolog! Ha úgy érzem nagyobb élettapasztalattal rendelkezem mint a hugom, adok neki tanácsokat. De ezt a szüleitek is megtehetnék, és valószínűleg ők nem ugyanazt tanácsolnák mint Te!
A 36 éves fiúcska srác. A középkorú férfi én vagyok F/60!
Ha eddig még nem nősült meg, van rá esély hogy csak a hugodat tudta eddig meghódítani, mert nem képes komoly kapcsolatra!
Lehet hogy nem akar komoly kapcsolatot.
Lehet hogy szívesen élne együtt a hugoddal, de még nem mert rákérdezni!
Lehet hogy ő is azt várja, hogy a hugod keressen.
Ennyi kérdés, és mind megválaszolatlan!
Te adtál tanácsot, ő pedig vagy megfogadja, vagy nem!
Adj még neki sokat!
Hisz semmibe sem kerül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!