Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek is kicsi a mellem? (van kép)
Szerintem kicsik a melleim, 18 éves létemre, mit gondoltok?
Itt van a kép: [link]
18/L
légyszi bunkó válaszokat tartsátok magatokban.
19:13
Uh. Ezzel aztán nagyon komoly hitelességet szereztél a szavaidnak.
(Ez irónia volt. Nagyjából annyira vagy most komolyanvehető, mint a kérdező. Talán még annyira sem.)
"A "ne törődj vele, irigykedik" típusú válaszok elkerülése érdekében megsúgom, h kifejezetten nagy melleim vannak és szerintem (meg párom szerint is) szépek. Ez nekem elég. :)"
Hú, nagyon szép volt. Most már tudjuk, hogy te sokkal normálisabb vagy a kérdezőnél, aki ilyen ócska módon viselkedik, de szép a melled.
Nem mondom, hogy a kérdező teljesen normális. Oké, feltett egy kérdést, hogy szépek-e a mellei. Őszíntén szólva azt is elképzelhetőnek tartom, hogy csak durva önbizalomhiányban szenved, mert ismerek nem egy olyan lányt, akinek bizony bőven nem lenne mit szégyelnie, mégis azt teszik.
De csak a poén kedvéért tegyük fel, hogy mégis igazad van. Még ebben az esetben is taps illet téged ezekért a csodás kommentekért, melyekben bebizonyosodott, hogy sokkal érettebb vagy a kérdezőnél.
ááá 9:15: csak azért írtam le, mert már láttam a következő 10 választ, miszerint irigykedek. csak ezt akartam elkerülni.
De ez kezd vicces lenni, inkább befejeztem. :P:)
Nem azt kérdezte, hogy szépek-e, hanem, hogy kicsik-e. Ergo, ha nem egy ócska riba@nc, akkor elég lett volna csak egy méretet írni.
Ostobenkó kurv@.
19:34
Hát nem. Mert lehet kaármekkora melle, ha például a hasa még nagyobb. Akkor azért arra senki nem mondaná, hogy nagy mell. Mégha gyakorlatilag az is.
Szóval ez most fail. De szép próbálkozás volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!