Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok titeket zavarna az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket zavarna az, hogy engem semmi nem érdekel az életben, semmi sem motivál, nem találtam még meg a tehetségemet?

Figyelt kérdés
Annyira engem semmi se vonz az életbe, sok dologba belekezdtem, de nem fejeztem be, mert rájöttem nem izgat annyira. Csak az motivál igazán, hogy szeressek valakit, de ez nagyon.
2015. aug. 2. 11:12
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
En többek között ezert szakitottam az exemmel 3 év utan. 21L
2015. aug. 2. 12:06
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Motivalatlan, muveletlen, unalmas, es bunko. Mja az exem lennel. Miet vonzana ez barkit is?
2015. aug. 2. 12:15
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, zavarna. Borzasztó szerintem, mikor valakit semmi nem érdekel, semmi nem köt le, nem lehet vele semmit kezdeni.
2015. aug. 2. 12:27
 14/20 anonim ***** válasza:

Szerintem Te nagyon magányos vagy, és szeretnéd ha lenne melletted valaki, akit szerethetnél. Én ugy gondolom ha megtalálod a szerelmet, motiváltabb leszel minden téren, sok sikert!

Egy Nö.

2015. aug. 2. 12:57
 15/20 anonim ***** válasza:
Engem se érdekel semmi,kezet foghatunk :D Sokszor elgondolkozok a beteg embereken,akik munka és egyéb dolgok nélkül semminek érzik magukat :) Ők egy saját rendszerben élnek,amit meghatároztak nekik,még nem jutottak el odáig agyilag,hogy ezek semmit sem számítanak,az élet lényege nem ez.
2015. aug. 2. 13:11
 16/20 anonim ***** válasza:
6%
Lányok nem hisztizik ó csak társtalan, egyedül van nagyon.Mindenki kerülhet ilyen helyzetbe.Hányéves vagy egyébként?
2015. aug. 2. 13:21
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
hányéves vagy hogy így nyávogsz, szolj anyucinak bmeg szerezzen neked nót...ennyi tehetetlen, na ezt nemis lehet férfinek nevezni....anyámasszony katonája..luzer
2015. aug. 2. 13:47
 18/20 anonim ***** válasza:
Én is voltam céltalan, és akkor nagyon rátelepedtem a páromra. Borzalmas kapcsolat volt, de én nem tudtam szakítani vele, mert tőle vártam a boldogságot, ki akartam belőle erőszakolni.Évek múltán szakítottunk, még az öngyilkosságig is majdnem eljutottam. Hónapokig nem keltem fel az ágyból. Aztán egyszer rájöttem, hogy a boldogságot csak magamtól várhatom. Új városba költöztem, teljesen új életet kezdtem. Azóta jó munkám van, anyagilag sem panaszkodhatok. Van azóta hobbim, lekötöm magam. Volt jó pár férfival randim, de mivel egyikük sem volt az igazi, inkább egyedül vagyok, de már nem zavar. Kinőttem a kapcsolatfüggőségből. Ami még lényeges: nem egy férfi volt akit azért utasítottam el, mert olyan volt mint te (és mint régen én)
2015. aug. 2. 15:02
 19/20 anonim ***** válasza:
Nagyon zavarna, és igaza van annak, aki azt írja, hogy ilyenek lesznek azok, akik teljesen rátelepszenek az emberre. Volt ilyenben részem, köszönöm szépen, de soha többet.
2015. aug. 3. 13:47
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem értem,miért kell,hogy az embernek legyenek céljai.
2015. szept. 11. 04:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!