Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gaz vagy cuki, ha egy lany sokat eszik?
Figyelt kérdés
Randizgatok egy lannyal, alakul a dolog. Szep, csinos, vekony amugy, sokat sportol, de annyi eszik, hogy en meg ilyet nem lattam. A minap az orrom elott benyomott egy egesz grillcsirket, kenyerrel, savnyusaggal. Amugy szepn, kulturaltan eszik, de nagyon sokat. Annyira abszurd, hogy ez pici, vekony lany 5 embernyi kajat betermel naponta. Azt allitja, miota ennyit sportol, farkasetvagya van.2015. júl. 31. 20:49
11/13 anonim válasza:
És te mennyit eszel és mennyit sportolsz?
12/13 anonim válasza:
Szerintem cuki, nekem bejönne, mert én is zabálok mint állat, aztán olyan vékony vagyok hogy csak na. :D
13/13 anonim válasza:
Szerintem nem gáz sőtt nagyon aranyos, ha sportol nincs baj! :) Legyetek boldogok együtt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!