Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én vagyok ennyire "kényes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ennyire "kényes" az ilyen dolgokra?

Figyelt kérdés

A barátomról elmondhatom, h (a legtöbb esetben) őszinte. Mindössze pár hónapja vagyunk csak együtt. Sosem "túrkálódok" a múltjában, hagyom, h mindig ő mondja el nekem azt, amit szerinte nekem is tudnom kell a múltról. Viszont történt egy olyan kisebb dolog, ami mégis nagyon elbizonytalanított benne, h vajon tényleg őszinte?! Tényleg, nagyon kis dolog, de mégis azóta ezen rágódok.

Úgy gondoltuk, h egy kis színt viszünk bele a szexuális életünkbe és kitaláltuk a "bilincses játékot". Mondta, h neki van is otthon bilincse, amit használhatunk majd. Mikor nála voltam, akkor elkezdtük csak próbálgatni, h összebilincselte a kezeimet stb. h milyen lenne. Tetszett is. 1 hónap múlva egy olyan témáról beszéltünk, ami hatására kinyögte, h ő azt a bilincset az exétől kapta születésnapjára. Nem tudom miért, de nagyon rosszul esett, h mégha ők azt nem is hazsnálták (ahogy ő azt állította), de mégis extől kapott ajándékot "aggatott" rám, ráadásul mikor mondta, h neki van, akkor sem említette, h kitől kapta, csak h születésnapjára. Mondtam is neki, h nagyon rosszul esett, mert nekem ha megis lennének ilyen exektől kapott ajándékok, akkor azokat elő se venném, nem még, h fel is adnám rá... Mondta, h igazam van és h ne haragudjak, teljesen megért, mert neki se esett volna jól.

De ez valamiért megingatott, h nem mondta el, mert azt godnolom, h ha egy ilyen dologról nem tudott beszélni, akkor h legyek biztos abban, h őszinte hozzám?! Tudom, h pitáner "probléma", de mégis... Szerintetek? 25/L

2015. júl. 31. 11:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Ó-ó. Ki kéne dobnom a bilincsem akkor? :D
2015. júl. 31. 11:27
 2/8 anonim ***** válasza:
én is ilyen vagyok, és a barátom meg egyáltalán nem ilyen, és nem érti, miért vagyok dühös ilyenek miatt.de ezen sok nem múlik szerintem, csak meg kell tanulni egymással kommunikálni.
2015. júl. 31. 11:28
 3/8 A kérdező kommentje:

1. Ha sajnálod kidobni, akkor legalább ne vedd elő azzal, h "Hellooo, ezt az exemtől kaptam!" :D

2. Mondta, h veszünk újat. Szerencsére használni szex közben nem használtuk, de mégis, nagyon rosszul esett. Már megbeszéltük a dolgot, de még mindig aggaszt. Nem vághatom a fejéhez 20522x ahányszor az eszembe jut, mert én nem tudom magam ezen túltenni. Ő ezen változtatni /sajnos/ nem tud és tudom, h csak a feleselges veszekedések lesznek ebből.

2015. júl. 31. 11:32
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ezt rettenetesen tulreagalod.

Mindenkinek megvan a multja, ahogy neki is, ebben az is ott van, hogy vannak exei, akiktol esetleg kapott ezt-azt. En nem ertek egyet azzal, hogy a multunkbol mindentol meg kell szabadulni, plane, ha mar nem erdekel az illeto, akkor megis miert dobjak ki barmit?

Egy ido utan arra sem emlekszem, hogy kitol kaptam az adott targyat, max. ha szoba kerul, eszembe jut.

Es nem, nem esne rosszul az ilyen, mert megis miert kellene rosszul esnie? Nem bantasbol kerdezem, komolyan nem ertem, ezen hogy lehet fennakadni :)

26/N

2015. júl. 31. 11:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Az csak egy targy. Ne foglalkozz vele, hogy az extol kapta. Az exen tullepett. Ezt bizonyitja, hogy hasznalja a bilincset. O nem titkolt el semmit es nem hazudott neked. Te nem kerdezted meg, h o vette-e a biluncset vagy ki vette. Semmi rosszat nem csinalt. Ne inogjon meg a sracban a bizalmad. O becsuletes es oszinte. Hazudhatott volna, hogy honnan van a bilincs.

Higgadj le. Minden kis aprosagon ne kotoszkodj. Ne tedd tonkre a jo kapcdolatotokat.

N

2015. júl. 31. 12:00
 6/8 A kérdező kommentje:
Igazatok van, lehet ,h tényleg nagyon belelovaltam magamat ebben az egészben és csak egyszerűen érzékeny vagyok rá! :) Lehet,h tényleg ő sem gondolt erre, h ez nekem rosszul esne, cask utólag! Köszönöm! :)
2015. júl. 31. 12:03
 7/8 anonim ***** válasza:
És ha nekem van egy bilincsem, amit én vettem, de használtam már mással? :D
2015. júl. 31. 12:10
 8/8 anonim ***** válasza:
En sem dobtam ki az exemtol kapott dolgaimat. Tovabbra is napi szinten hordom a tole kapott oram, fulbevalot, nyaklancot. Ennek ellenere mar reg tultettem magam a kapcsolatunkon, nem azert viselem azekszereket, mert tole vannak, semmi ilyenfele szimbolikus jelentesuk nincs mar. Egyszeruen szivesen hordom, tetszik, jol all. Miert dobnam ki? Akkor is hordani fogom oket, ha uj parom lesz. Magamtol nem mondanam, hogy nezd, ezt az extol kaptam, mert egyszeruen szora sem erdemes, de ha megkerdezne, honnan van, termeszetesen megmondanam. Nincs abban semmi, emlek a mult egy reszletebol, szivesen emlekszekvissza arra az idoszakra, mikor egyutt jartunk, ettol fuggetlenul soha nem akarnam ujrakezdeni, teljesen lezart fejezet. Szerintem a parod is igy van a bilincsekkel.
2015. júl. 31. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!