Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek még ilyen pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek még ilyen pasik?

Figyelt kérdés
Vannak még olyan pasik, akik nem csak a szex miatt szeretnének ismerkedni, hanem mondjuk komoly kapcsolat miatt?

2015. júl. 30. 19:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Nem mondod: nem feltétlenül vannak kapcsolatban...és tudod, hogy miért?

Mert noha komolyabb kapcsolatot szeretnének egy nővel, viszont sok nő a szextől többet nem tud nyújtani.

Ezt nem általánosításként írtam, csak tapasztalatból. Előre is elnézést, aki nem ilyen.

2015. júl. 30. 19:17
 12/23 Nem mondod :D ***** válasza:
Egyetértek, én csak saját környezetemből írtam a példát.
2015. júl. 30. 19:18
 13/23 anonim ***** válasza:

Nagyon sok ilyen férfi van igen, de általában ők meg azzal küszködnek mint amit a 11-es is írt, hogy miután megismerik a csajt kiderül h szexen kívül , komoly kapcsolatra el sem tudnák képzelni.

De lényeg, hogy baromira nagyon előítéletesek vagyunk! Mindkét nem.

2015. júl. 30. 19:25
 14/23 anonim ***** válasza:
55%

Léteznek igen, őket zavarjátok be a friendzóne-ba.

Ja és persze interneten nem ismerkedtek :D

2015. júl. 30. 19:58
 15/23 A kérdező kommentje:
14# nem ismerkedési célból írtam ki a kérdést, csak kíváncsi voltam
2015. júl. 30. 20:10
 16/23 anonim ***** válasza:
Vannak, nekik sz..nak a pofájukra, játszanak velük és utána röhögik ki őket. Személyes tapasztalat.
2015. júl. 30. 20:11
 17/23 anonim ***** válasza:
Oké :) mostmár tudod, hogy hol találhatod meg őket.
2015. júl. 30. 20:11
 18/23 anonim ***** válasza:
58%
Igen. A párom. Ő az egyetlen igazi férfinak nevezhető hímnemű ember, akit ismerek. Egy hozzá mérhető másikat sem ismerek. Előtte én sem hittem, hogy bármelyik más lehetne. De szerintem ha 1 van, akkor több is lehet. Csak jól elrejtőztek. Mondjuk nekem már mindegy, én az enyémet megtaláltam. :)
2015. júl. 30. 20:20
 19/23 anonim ***** válasza:

Nekem eddig egy kapcsolatom volt: 7 év, de a különbözőségek miatt vége lett (ő nem akart házasságot, sem gyereket). De a mai napig komoly kapcsolatot keresek.

26 éves budapesti srác:) Ha valaki ismerkedne akkor írjon nyugodtan:)

2015. júl. 30. 20:39
 20/23 anonim ***** válasza:
... meg legyen vicces is, jóképű is, társasági ember is, stb. Gondolom ezek is alapkövetelmények. Na ilyet nem sokat fogsz találni.
2015. júl. 30. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!