Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális az, hogy 25 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális az, hogy 25 évesen nem akarok leragadni egy lánynál és kiakarom élni magam?

Figyelt kérdés
Nem voltam még lánnyal, mert így alakult az életem, későn érés és tragédiák miatt. Sokáig inkább a szerelmet kerestem, de csalódtam egy párszor, és inkább úgymond élnék. Csak nem tudom, hogy vessem fel egy lánynak ezt, hogy nem akarok tartós kapcsolatot.
2015. júl. 30. 14:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha srác lennék, akkor biztos úgy cselekednék, hogy nagy különbséget tennék értelmes és üresfejű nők között (vagy legalábbis akik így viselkednek velem). Az értelmesekkel állandó jelleggel tartom a kapcsolatot, a többiekkel már nem annyira.

Nekem az értelmes emberek jöhetnek szóba csak komoly kapcsolatokban, illetve barátságokban.

A srácok 90%-a sajnos erre a szelekcióra nem képesek, azért, mert mindig csak a külsőre figyelnek és elgyengülnek.

2015. júl. 30. 15:14
 12/17 anonim ***** válasza:

"de nem biztos, hogy hosszútávra szeretném."

A jövőt nem látod előre, szóval, ez a nem biztos duma, csak hablaty!

Ha rossz a kapcsolat, az illik megbeszélni, megjavítani, ha nem egy, szakítani, nem kell erőltetni semmit! Jöhet a következő!

De mondom, a te életed! Azonban még mindig nem tudom, hogy mit jelent számodra, hogy kiéled magad!

2015. júl. 30. 15:18
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

25évesen még nem is voltál nővel.

előbb legyen meg egy, aztán legyél te a jani

2015. júl. 30. 15:41
 14/17 anonim ***** válasza:
#13 +1
2015. júl. 30. 15:46
 15/17 anonim ***** válasza:

Nem is kell mondanod semmit, ha úgy érzed, hogy kezd komolyra fordulni a dolog, egyszerűen tovább álssz.

Teljesen rendben van, hogy nem akarod lekötni magad.

2015. júl. 30. 15:49
 16/17 anonim ***** válasza:

Miért kéne ezzel indítani bármilyen kapcsolatot?

Egyáltalán minek elindítani? Menj fel egy szexpartner-keresőre és ennyi, ehhez nem kell kapcsolat, neked meg ilyen lelki állapotban pláne nem.

2015. júl. 30. 16:14
 17/17 anonim ***** válasza:
egyik barátnőm ráunt a 6 éves párkapcsolatára ahol a férfi nagyon szerette, minden nap azzal traktált h ki akarja élni magát a barátja ugyis megvárja, megtetszett/megszerettem egy pasit ezt megosztottam a barátnőmmel mivel látta h mennyire imádom a srácot rámászott had ne irjam miket művelt, a pasi pofára esett az én barátságom elvesztette mázlija h én nem olyan vagyok mint ő és nem mártottam be a barátjánál aki igy vele maradt pedig megérdemelte volna h őt is elveszítse...nem szabad mások érzéseivel játszadozni.
2015. júl. 30. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!