Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lanyok nektek bejonnek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok nektek bejonnek a neger pasik?

Figyelt kérdés
2010. márc. 7. 00:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
59%

Kösz, nem. Csak a saját fajtámmal (nem metélt fehérekkel) ismerkedem.

L,19

2010. márc. 7. 05:41
 12/25 anonim ***** válasza:
28%
Néger? AAAAHHHH IGEEEEEEEEN!!!!:D Volt egy néger otársam(fiú),nagyon aranyos és hűséges a barátnőjéhez! Emellett sokat lehet viccelődni vele és kiáll a barátaiért! Szóval egyáltalán nem olyanok mint amiket mondanak a négerekről! Sőt néhány fehérnél sokkal értelmesebbek!
2010. márc. 7. 06:38
 13/25 anonim ***** válasza:
77%
nem
2010. márc. 7. 09:05
 14/25 anonim ***** válasza:
51%

Engem nem zavarna, ha rendes, segítőkész lenne és nem egy primitív bu*nkó pl. Bár a magyar pasik jó része ilyen.

Heidi Klum is milyen jó nő, és Sealt választotta, és milyen jól illenek egymáshoz:D

2010. márc. 7. 11:41
 15/25 anonim ***** válasza:
20%

Nekem igen! :D

Jó, nem azok a koromfekete bantu négerek, de mint mondjuk Chris Brown.

[link]

De amúgy csak kipróbálnám, hogy milyen, de nem igazán tudnám elképzelni magam, ahogy együtt élek egy fekete pasival. A családom meg ki is tagadna érte...

(Jaaj, de a suliba ahova járok, annak a környékén vannak egyetemek, meg több iskola, és ott rengeteg fekete pasi. Hűűű, ott aztán olyan jó hapsik szoktak szembe jönni.) :O

2010. márc. 7. 14:26
 16/25 anonim ***** válasza:
81%
nem
2010. márc. 7. 19:06
 17/25 anonim ***** válasza:
0%

igen, a férjem fekete

Külünbséget kell tenni a különboző afrikaiak között. Országonkét, azon belül törzsenként (nem dzsungellakót kell elképzelni) változó kultúrából jönnek, és van egy nagy meghatóozó tényező: a vallás. A muszlimok mindenhol egyformák, de vannak keresztények is Afrikában.

A férjem is keresztény, akit a családi értékek tiszteletére neveltek. Sok szemtelen lány kikezdene vele, annak ellenére, hogy látják a gyűrűt az ujján, mert fekete, és ez mindig felháborítja. Nem iszik, nem dohányzik. Besegít a házimunkába, sőt főzni is szokott.

2010. máj. 11. 23:54
 18/25 anonim ***** válasza:
39%
Én egy magyar lány vagyok, de a barátom akivel már lassan 2éve együtt vagyunk néger. Nincs még egy ilyen intelligens, kulturált, okos, jó megjelenésű ember mint ő. Végtelenül kedves és eszméletlenül szeret és én is őt! Családom eleinte tiltakozott, mondván mindenki maradjon meg a saját fajtájánál. De aztán a szüleim lassan jobban szeretik őt mint engem, a saját lányukat. A családommal is nagyon kedves, egyszóval imádom! :-) Jó igen, elég rendesen megvan áldva odalent, de nem hinném, hogy ez lenne az elsődleges szempont egy néger fiúval szemben.
2010. máj. 26. 10:17
 19/25 anonim ***** válasza:
69%

általában büdösek, még akik itt járnak egyetemre, azok is :S

minden nőre rányomulnak, nem számít, hogy néz ki, a kövéreket kifejezetten szeretik

amúgy bejönnének, ha amerikai feketék lennének, de itthon csak afrikaiak vannak, akik nem valami ápoltak, intelligensek sajnos

ja és egyáltalán nem nagyobb a farkuk, mint a fehéreknek

nem magasabbak, sok a kifejezetten vékony, alacsony közöttük

2010. máj. 28. 12:48
 20/25 anonim ***** válasza:
24%
Kedves utolsó: Undorító ez az általánosítás amit csinálsz... Attól még, hogy a te ismertségi körödben lévő feketék ilyenek, nem kell az összest megpecsételni ilyen jelzőkkel.
2010. máj. 28. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!