Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk, ti mikor húzzátok le az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mikor húzzátok le az óvszert? Rögtön miután elmentetek, vagy szex után bealszotok, és majd reggel?

Figyelt kérdés
2010. márc. 6. 22:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Dehogy bajlódok a levételével, felhúztam egyet 16 évesen, azóta azzal elvagyok.
2010. márc. 6. 23:17
 12/17 anonim ***** válasza:
Szerintem alap az, hogy leveszed, majd kimész, és megmosod!!! Normális helyeken, de még ha meg sem mosod, minimum, hogy megtörlöd.
2010. márc. 6. 23:22
 13/17 anonim ***** válasza:
Szex után nekem hugyoznom kell, és úgy tudom, a fiúk nagy része így van ezzel. Ha másért nem, ezért is lehúznám :P De egyébként is, egész éjszaka mi a fаszért aludjak benne lol? Meg am is leesne és szétkenné a gyermekeimet a lepedőn.
2010. márc. 6. 23:36
 14/17 anonim ***** válasza:
A kérdező valami gomba- és baktériumtenyésztő lehet!:D Ha nő, akkor vegetáriánus lehet a pinája!:D
2010. márc. 6. 23:38
 15/17 anonim ***** válasza:

JAjj :D Persze,hogy lehúzzák,nagy lesz rájuk és ki akar gumiban aludni,mikor örülnek,hogy szabad a himbilimbi :D

Párom mondjuk jobban szereti ha én húzom le és jöhet még egy kis nyali :P Bár már nem használunk gumit.. :)

2010. márc. 7. 00:13
 16/17 anonim ***** válasza:
5mp alatt lennt van,nem kell ezzel "pipiskedni"
2010. márc. 7. 10:31
 17/17 anonim ***** válasza:

előző vok:

és ha nagyon fáradt akk is amig fordul egyet h kényelmesebben aludjon el lehúzza és eldobja az ágy mellé..

persze nem ártana megnézni h nem lyukadt-e ki

2010. márc. 7. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!