Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi visszataszító van bennem, hogy a nők rám se hederítenek?
Figyelt kérdés
2015. júl. 29. 12:27
11/37 anonim válasza:
Nem a külsődön múlik a dolog szerintem.
Vagy nagyon magasra rakod a szintet párválasztás során, vagy csak rossz helyen próbálkozol!!!!
37F
12/37 A kérdező kommentje:
Természetileg nagyon makacs és valamikor öntörvényű ember vagyok. Akaratos és céltudatos is egyben. Világnézetem kissé radikális valamint politikai nézatem is, De hát ezeket nem adom elő egy nőnek :D
2015. júl. 29. 13:53
14/37 A kérdező kommentje:
174 cm! Minek?
2015. júl. 29. 14:07
15/37 Noren1989 válasza:
Ezzel azt akarod mondani, h titokban Dolfi képed van az ágyad fölött? Amúgy én is hasonló kaliberű fickó vagyok, de az utcán is megnéznek a csajok 14-45-ös korhatárral.
25/F
16/37 A kérdező kommentje:
Örülj neki engem nem!!
2015. júl. 29. 14:39
17/37 Noren1989 válasza:
Öcsém, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz. Esetleg mosolyogni, szemezni szoktál?
18/37 A kérdező kommentje:
Szoktam mosolyogni, szemezni is szoktam de nem! valamiért nem jön össze a dolgok! Azt veszem észre állandóan a nőknek valami degenerált gnóm kell, kopaszodó, púpos de van pénze! Tisztelet azoknak a nőknek akik nem ilyen pasira vágynak.
2015. júl. 29. 14:43
19/37 anonim válasza:
Nem lenni elég pénz neked...
Ostobákok most jönni engem lepontoz :( igazság lenni fájdalmas!
20/37 A kérdező kommentje:
Hát akkor ez van! Mit csináljak raboljak, öljek, csempészek? csak hogy több pénzem legyen?
2015. júl. 29. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!