Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a pasimnak hogy turkálóba járok?
#19 Azt javaslom olvasd el újra a leírást, mert itt eléggé tévedésben vagy:) de látom rendesen felhúztad magad rajta, remélem azért fogsz tudni majd aludni:) bár ha nem, az sem zavar különösképp.
2015. júl. 28. 22:57
#21: Nem húztam fel magam. :S Szövegértési nehézségek mindig adódnak ezen az oldalon, úgy látom. :D
2015. júl. 28. 23:07
#22 Én is így tapasztalom, javaslom próbálj meg olvasni a sorok között, ha nem lett volna egyértelmű a leírás;)
2015. júl. 28. 23:09
A férjem olyan szinten utálta a turikat, hogy be sem tette oda a lábát, még a barátokkal sem. Én viszont szeretek ott vásárolni, természetesen meg is mondtam neki, eszébe sem jutott ezért haragudni, vagy megszólni. Csak annyit mondott, hogy oké, de ő oda nem jön velem.
Azóta eltelt pár év és már ő is nagyban turizik velem. :D
Szerintem ennek nem lenne szabad egy jó kapcsolatban problémát okozni.
2015. júl. 28. 23:13
el se hiszem, hogy ilyen van, hogy ezt szégyellni kell, meg töredelmesen bevallani. a vadi új ruhákat is felpróbálták mások a boltban amiket megveszünk O-o
2015. júl. 29. 00:43
Én pasi vagyok és turkálóba járok, ott dolgozom.
2015. júl. 29. 00:44
6-os, te tényleg hülye vagy!
Kérdező, eszembe sem jutna azon agyalni, hogy a pasimnak tetszik vagy sem hogy turiba járok. Viszont oda nem vinném magammal, csak útban lenne, a falra tudnék mászni azoktól a pasiktől, akiket odarángat a barátnőjük, aztán látványosan unatkoznak, kerülgetni kell őket...ennél már csak az a rosszabb, amikor családostól mennek, anyuka-apuka-visítozó kisgyerek, látványosan unatkoznak amíg anyuka turkál.)
2015. júl. 29. 04:28
Az én párom is gazdag,aki azt mondta soha az életben nem venne fel olyat, ami turkálóból van.. De elfogadta, hogy én ezt szeretem.:) Nem minden ruhám van onnan, de olykor - olykor szeretek betérni. Ő meg addig max elmegy más merre nézelődni. :) Magam is gazdag családból jöttem, de mind emellett a szüleim sosem kényeztettek el.Ezért hálás vagyok nekik. Az egyetem alatt is adtak egy fix összeget, amit be kellett osztanom, a pályakezdő fizetésemmel se tudnám mindig a legmárkásabb ruhákat megvenni. A páromat meg nem húznám le ezért. Akinek tényleg ez a legfontosabb, és nem az, hogy csinos vagy,és nincs arra tekintettel, hogy esetleg nem mindig tudod magadnak megengedni a legmárkásabb dolgokat, az emberileg egy 0.
2015. júl. 30. 09:42
28-as vagyok : Azt elfelejtettem hozzá tenni, HA a párod így gondolná, hogy gáz. :)
2015. júl. 30. 09:51
Szerintem nincs ebben semmi gáz, én is szoktam turiba járni, sok jó dolgot lehet találni. Szerintem ne szégyelld ezt, attól, hogy neki ez nem jön be, még elviekben tolerálnia kéne azt, hogy neked viszont igen.
2015. aug. 1. 16:20
Kapcsolódó kérdések: