Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket mennyire taszít egy szexuálisabb jellegű "vallomás"?
Szerintem egy érett nő büszke arra, ha egy pasi felizgul rá. Én legalábbis örülni szoktam neki.
(Mármint ilyen helyzetben, ha egyébként találkozom vele, beszélgetek vele... idegenek felizgulása hidegen hagy. :) )
Szerintem egy ilyen kijelentés beindítja a hölgy fantáziáját is, ami nem feltétlenül rossz. Számomra nem taszító, sőt kifejezetten tetszik.
Ha közömbös lenne számomra a srác, a mondandója után is ugyanúgy viselkednék vele, mint addig.
Attól is függ, az adott hölgy mennyire visszahúzódó típus. Én pl. elég zárkózott vagyok, egy ilyen jellegű vallomást nem tudok feltétlenül lereagálni. Mikor először kaptam ilyet férfi ismerőstől, csak pislogtam, hogy ez mi, kínosan mosolyogva, a srác meg teljes elutasításként élte meg... :)
Azóta én is megtanultam, ezt bóknak kell felfogni, manapság már így is reagálok. Párom - mikor még csak ismerkedtünk - marhára szégyellte magát, mikor először bevallotta, hogy velem álmodott az első randink után, méghozzá milyet... :) Én akkor még nem tudtam, akarok-e tőle komolyabbat, de szimplán közöltem, hogy ez egy nőnek bók, ha kívánatosnak tartják, bár még nem tudom, kölcsönös-e. Azóta tudom, hogy az. :))
Szóval konkrétan válaszolva a kérdésedre, ha az illető szimpatikus (ha randiztok, miért ne lennél az), akkor egyáltalán nem sértő. Ha közömbös az illető, esetleg kissé távolságtartóbb leszek, hogy ne kapjon hamis jeleket, amit biztatásnak vehet - max akkor kerülöm egy ilyen kijelentés után, ha egyébként taszít, de szerintem ez nálatok nem áll fenn. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!