Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ha tetszik egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha tetszik egy nő milyen gyakran keresitek?

Figyelt kérdés
2015. júl. 28. 18:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem, nem tőle, hanem egy barátomtól. És utána láttam is őt együtt a barátjával és nem úgy néztt ki a csaj mintha nem szeretné eléggé vagy nem szívesen lenne vele.

Nem sok lehetőség volt rá, hogy beszélhessek vele négyszemközt, megtetszett, szimpatikus volt, lassan eljutottam volna oda h elhívjam valahova, de közbeszólt h van valakije. Sajnos olyan helyen futhattam csak vele össze ahol mások is voltak, eleve szerencse kellett ahhoz is h ő is ott legyen és ahhoz is h ne legyenek körülötte.

Szóval így a négyszemközti kommunikáció is igencsak nehézkes volt, lett volna.

Persze ha olyan szerencsém lett volna, hogy még is összefutottam volna vele valahol máshol és egyértelmű lett volna , mondta is volna h szimpatikus vagyok neki tudatta volna h tetszem neki akkor talán belevágtam volna de ilyen lehetőség nem volt.

És a baj h a nevén kívül többet nem is tudok róla, még a barátom által sem, h pölö hol lakik, merre szokott megfordulni és hasonlók.

De 1x már belebuktam ilyenbe h volt barátja a lánynak de ott sokáig jutottunk, ismerkedtünk randiztunk találkozgattunk szexeltünk, tudom nem szép dolog de lesz**ärtam ki mit gondolna. Aztán végül nem hagyta ott a párját. De lennék olyan hülye h talán újra megpróbálnám.

DE! Ha nem jó a kapcsolatuk és nem érzi már jól magát benne és otthagyná ha lenne más, akkor hagyja ott még előtte. Mert az már vagy érdek vagy kényszer.

2015. aug. 2. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!