Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy hívják ezt a lányt? Mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívják ezt a lányt? Mi a neve/"művészneve"?

Figyelt kérdés

Szerintem egy "híres" emo, de érdekel a neve.

[link]

2010. márc. 6. 18:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
mit aki egy Tim Burton filmből szabadult XD
2010. márc. 6. 20:17
 12/16 anonim ***** válasza:
Nyomo Réka
2010. márc. 6. 20:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Menj fel myvip klubba, anti fake klub vagy ilyesmik. Valamelyikbe amit Kessy vezet. Szerintem ott tuti tudni fogja valaki. Ők nagyon profik, rengeteg emo emberkét ismernek így képekről is.
2010. márc. 6. 23:18
 14/16 A kérdező kommentje:
Nincs myvipem, mert nem vagyok már tini régen.
2010. márc. 7. 12:41
 15/16 anonim ***** válasza:
Ott is vannak rendes emberek, nem csak tinik...
2010. márc. 7. 12:50
 16/16 A kérdező kommentje:
Nem az emberekre értettem, csak annyi a csiricsáré dolog a myvipen, hogy főleg tiniknek való az az oldal. Iwiw-en sem azért vagyok fenn, mert hűdejó, hanem azért, mert pár emberrel könyebb ott tartani a kapcsolatot, mint e-mailben. De ha esetleg fenn vagy myvipen, megtennéd, hogymegkérdezed nekem?:) Fontos lenne. Köszi ha megteszed.
2010. márc. 7. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!