Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy 40-es pasi az ágyban?
Figyelt kérdés
2015. júl. 27. 14:02
2/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ezt lehetne általánosítani. Attól függ, mennyi tapasztalata és milyen személyisége van. Ez nem korfüggő (úgy kb 20 fölött, ha már van tapasztalata).
3/9 anonim válasza:
nagyon jó :D párom 44 éves én 21 :D
4/9 anonim válasza:
Utolsónak keményen apakomplexusa lehet!
5/9 anonim válasza:
Olyan, mint egy hengerfejes Dacia.
Nagy gázzal indul, de hamar lefullad.
6/9 anonim válasza:
Szerinted korfüggő ez? Bravo...! :)
7/9 anonim válasza:
A kor nem számít. Ahogy az sem, hogy néhány partnere korábban mit tapasztalt. Minden ember más, és minden párkapcsolat más. Ezek alapján nem lehet megmondani.
8/9 anonim válasza:
Ezt nem lehet általánosítani!
Én már találkoztam halál béna negyvenessel, de voltam együtt olyannal is, aki meg egy lepedő akrobata volt.
9/9 anonim válasza:
Potenciazavarok ugyanúgy előfordulhatnak idősebb kora miatt, mint egy tapasztalatlannak a rutin hiánya miatt. A többi pedig személyiség kérdése, mennyire figyelmes, önzetlen vagy gyengéd. Felesleges következtetést levonni az életkorból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!