Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem gyanús ez? Ti nem kételkednétek?
A párom nagy sportmotoros, régóta ez a hobbija, igaz mi még csak 1éve vagyunk együtt, de imád motorozni.
Én ma dolgozom, és mesélte tegnap hogy ha nem lesz ma rossz idő,vagy nagyon meleg Ő bizony elmegy motorozni EGYEDÜL.
Most hívott, hogy lent van Visegrádon, és hogy azon a helyen állt meg,ahol tavasszal voltunk bobozni ketten, kérdezte milyen a napom stb.ű
Kedves voltam Vele a telefonban, de ESZ AZ IDEG... EGYEDÜL??? OLYAN MESSSZIRE???
Nos, alapból féltékeny típus vagyok, és az a mániám,hogy tuti megcsal..nyomozok utána, bizalmatlan vagyok (pedig sosem adott okot erre) NA DE EZ... nekem ez fura...
Komolyan higgyem el,hogy megtett EGYEDÜL kb. 80-90km-t??? És megáll egy tökjó aránylag romantikus helyen?? EGYEDÜL???
Kérdeztem Tőle hogy egyedül ment? Erre Ő "hát én nem fogok senkire se várni, egyik haver se ért rá...nem függök tőlük..."
Mint mondtam alapból eléggé kételkedem,mert nem 1x vertek már át az előző pasijaim... és mostaában sok vitánk van abból,hogy én féltékenyvagyok és félek hiogy megcsal stb...
ERRE ILYET CSINÁL... vitt magával valakit, vagy mi???
Egyszer... valaki ... téged... és te most ezért ...
Na de ilyen szinten?
Bocsi! De v. Troll vagy, v. nagyon beteg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!