Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem gyanús ez? Ti nem kételked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem gyanús ez? Ti nem kételkednétek?

Figyelt kérdés

A párom nagy sportmotoros, régóta ez a hobbija, igaz mi még csak 1éve vagyunk együtt, de imád motorozni.

Én ma dolgozom, és mesélte tegnap hogy ha nem lesz ma rossz idő,vagy nagyon meleg Ő bizony elmegy motorozni EGYEDÜL.

Most hívott, hogy lent van Visegrádon, és hogy azon a helyen állt meg,ahol tavasszal voltunk bobozni ketten, kérdezte milyen a napom stb.ű

Kedves voltam Vele a telefonban, de ESZ AZ IDEG... EGYEDÜL??? OLYAN MESSSZIRE???

Nos, alapból féltékeny típus vagyok, és az a mániám,hogy tuti megcsal..nyomozok utána, bizalmatlan vagyok (pedig sosem adott okot erre) NA DE EZ... nekem ez fura...

Komolyan higgyem el,hogy megtett EGYEDÜL kb. 80-90km-t??? És megáll egy tökjó aránylag romantikus helyen?? EGYEDÜL???

Kérdeztem Tőle hogy egyedül ment? Erre Ő "hát én nem fogok senkire se várni, egyik haver se ért rá...nem függök tőlük..."

Mint mondtam alapból eléggé kételkedem,mert nem 1x vertek már át az előző pasijaim... és mostaában sok vitánk van abból,hogy én féltékenyvagyok és félek hiogy megcsal stb...

ERRE ILYET CSINÁL... vitt magával valakit, vagy mi???

2015. júl. 26. 16:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Egyszer... valaki ... téged... és te most ezért ...

Na de ilyen szinten?

Bocsi! De v. Troll vagy, v. nagyon beteg!

2015. júl. 26. 18:49
 12/19 anonim ***** válasza:
Milyen messzire? 80 km? 1 óra alatt megvan. -Amúgy azt hiszed, a szomszédban nem tudna megcsalni, ha akarna?
2015. júl. 26. 19:30
 13/19 anonim ***** válasza:
Fel se merüljön benned, hogy az ember szeret egyedül is lenni, szeret szép helyeket látni, friss levegőt szívni, és csak rendezni a gondolait a természet nyugalmában... Á, dehogy, fel se merüljön benned. Biztos megcsal. Háromszor csinálták a motoron. Hátulról. Kétszázzal. Ezzel fogadnál otthon, én a hapekod helyében azonnal kidobnálak.
2015. júl. 26. 19:43
 14/19 anonim ***** válasza:
Az én párom Olaszországba ment el a chopperjával egy hónapra, épp most van oda. És akkor mi van? :) Ha valakivel lenne, nem hívott volna fel, gondolkodj már. Hány éves vagy?
2015. júl. 26. 20:00
 15/19 mustafa33 ***** válasza:
Wanda7 nagyon jól kiszúrta, hogy a két kérdés egy kérdezőtől származik, nem csak a téma, de a stílus is ugyan az, sőt a hibák is!
2015. júl. 27. 00:29
 16/19 anonim ***** válasza:
Mi megoldottuk :D Csináltam motorjogsit, vettem motort és megyek vele :P De a te esetedre a sajátomat tudom mondani. Elmentem nélküle motorozni, ráadásul én húúúúúúúú, társasággal... nem, nem csaltam meg. Élveztem a sebességet, a szelet, finom hambit ettem, röhögtem a többieken, aztán hazajöttem és d****m a pasimmal :D szerintem kezeltesd magad. De várj, eszembe jutott, mikor ez enyém ment el nélkülem. Nem, nem, ő sem csalt meg engem... Bár gázos, hogy téged miért nem akar vinni, de lehet egy kis kikapcsra vágyik, ami érthető. Miért nem akartál vele menni?
2015. júl. 28. 17:24
 17/19 A kérdező kommentje:
DOLGOZTAM este 20.00ig
2015. júl. 28. 17:41
 18/19 anonim ***** válasza:
otthon kellett volna ülnie, amíg haza nem érsz, úgy tutira nem tudna megcsalni. vagy várjál...
2015. júl. 28. 23:20
 19/19 anonim ***** válasza:
Várjon otthon akkor mint egy hűséges pincsi? A csajok elfelejtik, hogy a barátjuk nem a tulajdonuk... Oda megy, ahova akar, párom frászt kapna, ha ilyen lennék... sőt... már rég szingli lennék...
2015. júl. 29. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!