Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » HA a párotokkal elmentek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HA a párotokkal elmentek mondjuk együtt egy fürdőbe, hogyan viselkedtek?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap elmentem e szerelmemmel egy fürdőbe.

Ott voltak a haverjai, jól elvoltunk, röpiztünk , beszélgetünk és persze hülyültek a fiúk stb.

Nyilván nem faltuk egymást a párommal,nem voltunk egymás szájába. Miután elmentek a barátai ,kettesben maradtunk.

Úszkáltunk, és még röplabdáztunk is kettesben.

Majd a vízben picit összebújtunk, és puszikat adtunk egymásnak. EGy kicsit romantikus pillanat volt. De nem vittük túlzásba, nem fogdostuk egymást és stb amit a négyfal között szokás, CSak puszikról volt szó,és egy ölelésről.

Majd egyszer csak arra lettünk figyelmesek,hogy egy idős hölgy kitessékeli az unokáit ,hangosan kiabálva: gyertek innen,ez nem nektek való, nem tudnak viselkedni..."

Arra vagyok kíváncsi,hogy tényleg egy kicsit sem lehet puszilkodni ilyen helyeken, egy kicsit se engedhetem meg a barátomnak ha akar adni egy puszit.Utasítsam vissza,hogy itt nem illik.

Mindig ügyelek az utcán is, hogy ne essünk túlzásba, mindig rá szólok a barátomra,ha nagyon sok puszival áraszt el akár séta közben.

2015. júl. 24. 18:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
85%
Azért ha megpuszilsz, vagy megölelsz valakit, az messze nem nevezhető romantikázásnak. Majd ha találsz magadnak valakit, akkor 2 méterre fogsz tőle sétálni, es csak a 4 fal között értek egymáshoz?
2015. júl. 25. 10:42
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Tőlünk abszolút kiborulna, ha ennyiért szól! 😂😂
2015. szept. 20. 23:55
 13/15 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem is éáretlen viselkedés, mert kell lennie akkora szeméremérzetnek, hogy ilyen tevékenység közben nem akarjátok, hogy lássanak titeket emberek.

az sem mindegy, mennyire voltatok messzire a többi embertől, rettenetes, amikor a tömött buszon, idegen emberek fejétől, szájától 20 cm-re falja egymást a párocska.

A csókolózás látványa felajzza az embereket, és nem illik ezt velük tenni.

2015. szept. 21. 00:33
 14/15 anonim ***** válasza:
44%

Elolvastam a 10-est is, és egyetértek vele.

Még azt is hozzáteszem, hogy ugye tisztában vagytok vele, hogy mi zajlik a szemtanúk bugyijában, nadrágjában? Szájukban is elindul a nyáltermelés, stb.

Mert az ilyesmi mindenkire hatással van ám, 8-118 éves korig, tehát a fürdőben látótávolságon belül mindenkire.

A 13-mas voltam.

2015. szept. 21. 00:38
 15/15 anonim ***** válasza:
68%

Én nőként azt mondom, hogy semmi kivetnivalót nem tartok benne, pontosan azért nem, amit a tízes versenyző felhozott. Igen, rossz, ha pár nélkül azt látom, hogy bezzeg a másik, de ha van párom, akit szeretek, és büszke vagyok rá, hogy nyíltan felvállalhatom, akkor hadd irigykedjen ránk a többi ember... :)

Mondjuk, én vagyok annyira szégyellős, hogy nem húsz centire másoktól fogok odabújni hozzá, hanem egy kevésbé tömött részen, a legtöbb élményfürdőben azért vannak ilyen kis privátabb zónák kialakítva, ahol nem lóg a másik ember a szádba. Mondjuk, ez akkor is zavar, ha nem pasival vagyok, a személyes szférám igen tágas. :)

De hadd ne érezzem már magam rosszul, amiért nyílt téren megcsókol a párom, vagy mert a víz alatt hozzábújok, ahol úgyse látja senki. Irigykedés helyett lehet változtatni a saját dolgán mindenkinek...

2015. szept. 21. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!