Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HA a párotokkal elmentek mondjuk együtt egy fürdőbe, hogyan viselkedtek?
Valamelyik nap elmentem e szerelmemmel egy fürdőbe.
Ott voltak a haverjai, jól elvoltunk, röpiztünk , beszélgetünk és persze hülyültek a fiúk stb.
Nyilván nem faltuk egymást a párommal,nem voltunk egymás szájába. Miután elmentek a barátai ,kettesben maradtunk.
Úszkáltunk, és még röplabdáztunk is kettesben.
Majd a vízben picit összebújtunk, és puszikat adtunk egymásnak. EGy kicsit romantikus pillanat volt. De nem vittük túlzásba, nem fogdostuk egymást és stb amit a négyfal között szokás, CSak puszikról volt szó,és egy ölelésről.
Majd egyszer csak arra lettünk figyelmesek,hogy egy idős hölgy kitessékeli az unokáit ,hangosan kiabálva: gyertek innen,ez nem nektek való, nem tudnak viselkedni..."
Arra vagyok kíváncsi,hogy tényleg egy kicsit sem lehet puszilkodni ilyen helyeken, egy kicsit se engedhetem meg a barátomnak ha akar adni egy puszit.Utasítsam vissza,hogy itt nem illik.
Mindig ügyelek az utcán is, hogy ne essünk túlzásba, mindig rá szólok a barátomra,ha nagyon sok puszival áraszt el akár séta közben.
Szerintem is éáretlen viselkedés, mert kell lennie akkora szeméremérzetnek, hogy ilyen tevékenység közben nem akarjátok, hogy lássanak titeket emberek.
az sem mindegy, mennyire voltatok messzire a többi embertől, rettenetes, amikor a tömött buszon, idegen emberek fejétől, szájától 20 cm-re falja egymást a párocska.
A csókolózás látványa felajzza az embereket, és nem illik ezt velük tenni.
Elolvastam a 10-est is, és egyetértek vele.
Még azt is hozzáteszem, hogy ugye tisztában vagytok vele, hogy mi zajlik a szemtanúk bugyijában, nadrágjában? Szájukban is elindul a nyáltermelés, stb.
Mert az ilyesmi mindenkire hatással van ám, 8-118 éves korig, tehát a fürdőben látótávolságon belül mindenkire.
A 13-mas voltam.
Én nőként azt mondom, hogy semmi kivetnivalót nem tartok benne, pontosan azért nem, amit a tízes versenyző felhozott. Igen, rossz, ha pár nélkül azt látom, hogy bezzeg a másik, de ha van párom, akit szeretek, és büszke vagyok rá, hogy nyíltan felvállalhatom, akkor hadd irigykedjen ránk a többi ember... :)
Mondjuk, én vagyok annyira szégyellős, hogy nem húsz centire másoktól fogok odabújni hozzá, hanem egy kevésbé tömött részen, a legtöbb élményfürdőben azért vannak ilyen kis privátabb zónák kialakítva, ahol nem lóg a másik ember a szádba. Mondjuk, ez akkor is zavar, ha nem pasival vagyok, a személyes szférám igen tágas. :)
De hadd ne érezzem már magam rosszul, amiért nyílt téren megcsókol a párom, vagy mert a víz alatt hozzábújok, ahol úgyse látja senki. Irigykedés helyett lehet változtatni a saját dolgán mindenkinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!