Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik titeket zavarna ha kicsit r*bisebb lenne a barátnőtök?
Szeretek bulizni, "olyan" ruhákat hordok, sminkelem magam rendesen, járok szépségszalonba, adok az alakomra is elég rendesen.
Ezek után több férfitól is megkaptam, hogy olyan vagyok mint egy k***a, amit nem értek. Csak azért gondolhatják ezt mert kicsit úgy öltözködöm ? Nekem ez tetszik és egyébként nekik is!!! szóval nem értem ezt az álszent szöveget ? Vagy az a bajuk hogy velük nem állok szóba mint pasival ?
5. vagyok
Tudok olvasni, valószínűleg az IQ-m kétszerese a tiédnél és a válaszokból (kép nélkül, mert minek küldenél te kis flegma hejcegnő) kiderül, hogy igen, r**anc vagy és ha ennyire szereted a f***t, akkor hamarosan összeakadsz pár rendes sráccal, akik úgy partiba dobnak, hogy fütyül a kis lipisztes p***ád. Ismerek pár ilyen lányt aki így járt, jól le is pacsiztam a srácokkal.
Idióta h*lyegyerek...
9. Nem vagyok k***a sose fogadnék el pénzt szexért!!!
11. Abból ahogy írsz nekem nem ez jött le inkább csak irigykedsz te is. Gondolom 25+ szűzfiú lehetsz te is ahogy nézegettem itt sok ilyen van.
Majd ha lesz időm írok bővebben ide, ezt a választ csak azért kapod, h a kérdést megtaláljam. Úgy érzem, tudnod kell néhány dolgot :P
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!