Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyi az a szexuális partnerszám, ami felett nem jönnétek össze korotokbeli férfival?
Érdekes kérdés.:) szüzként úgy gondoltam, milyen jó lenne egy szintén szűz fiúval milyen romantikus stbstb. Ez össze is jött, majd együtt voltunk két és fél évet. Aztàn a végefelé egyre jobban feltünt, hogy azért kacsingat màs lànyok felé , bàr nem csalt meg és semmi ilyen, de szakított. Köv kapcsolat, egy kiforratlan személyiséggel volt, egyszer vàgyott egy komolyabb kapcsolatra, egyszer "még nem éltem ki magam,de amúgy szeretlek" volt a reakciò, otthagytam. Ő volt vagy 10 nővel előttem. Aztàn jött egy olyan, akinek a kapcsolatai tartòsak, évekig tartottak. De végig hűséges volt. Neki ha kapcsolata van, akkor azaz alap, illetve akkor megy bele, ha valòban akarja is a màsikkal. Viszont, ha nem volt kapcsolata, akkor a "mindent" szabad és röptében a legyet is tipus. Tehàt igencsak a sokadik vagyok az életében..
szòval, szerintem nem a szàmok szàmítanak. Hanem maga az ember és, hogy miként àll pl a kapcsolataihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!