Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miben aludjak egy fiúnál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben aludjak egy fiúnál?

Figyelt kérdés

A sráccal még nem járunk, csak alakulgat a dolog. Ott fogok ma nála aludni(nem lesz semmi olyan).

Még barátnőnél se nagyon aludtam ott 20 éves létemre...

Lehet, hogy gáz kérdés, de miket vigyek? Vagy egyáltalán miben aludjak?

Egy toppra gondoltam egy rövidnacival(nem farmer), de pl a toppjaim átütnek, ha nincs alattuk melltartó. Akkor aludjak melltartóban?

Fogkefe fogkrém evidens, de mondjuk törölköző? Váltóruha?

Tudom, hülye kérdés, de félek, hogy igénytelennek néz, ha valamit nem viszek...:D

2015. júl. 23. 10:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

váltóruhát vihetsz...

szerintem top ami átüt nem gáz alvásnál :)

am lehet ő többre számít mint alvás...

22F

2015. júl. 23. 10:43
 2/13 anonim ***** válasza:

A kérdés egyszerű...mi a célod?

Ha szeretnél együtt lenni a sráccal, és a leírtakból ez derül ki, akkor egy top és egy bugyi tökéletesen megfelel. Ne legyenek kétségeid arról, hogy ha a srácon múlna leszedné Rólad nyomban....senki sem alszik melltartóban, szóval azt nem javaslom. A srác úgy is kezdeményezni fog amint mellé fekszel, rajtad áll, hogy meddig hagyod, hogy elmenjen!!!

Ami kellhet....váltás alsónemű,papucs,fogkefe,fogkrém,fésű,törülköző,néhány váltóruha...ha szabadba, kirándulni is mentek, akkor napolaj,napszemüveg,pléd vagy törülköző amire lefeküdhettek.

2015. júl. 23. 10:45
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz többet én a helyedben nem átütő topban aludnék. A fiúnak biztos nagyon tetszene, de ha te nem akarsz többet, ne kínozd. Nincs valami olyan polód, ami nem üt át?
2015. júl. 23. 10:46
 4/13 Noren1989 ***** válasza:
42%

Vigyél persze...am meg jobb,ha viszel gumit is. Normális nő nem alszik ott, míg nem jár az illetővel....de te tudod.

25/F

Melltartóban ne aludjál, csajok azt nem bírják sztem egyáltalán.

2015. júl. 23. 10:49
 5/13 datass ***** válasza:
100%

Noren megelőzött pont ezt akartam írni :D

"Ott fogok ma nála aludni(nem lesz semmi olyan)"

Ohh te kis naiv :D

2015. júl. 23. 10:51
 6/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.:)

Már aludtam ott, az spontán volt, akkor nem vittem semmit, és nem is volt semmi.

Múltkor is késő estig beszélgettünk, nem történt semmi.

10000+1 alkalma lett volna, ezt ő is tudja.

Köszönöm. Sajnos nincs olyan pólóm de akkor igyekszem valami jó bő pólót keresni. :)

2015. júl. 23. 10:52
 7/13 anonim válasza:
Telikabatban. :) Viccelek. Egy szines poloban + terdig ero naciban, ha nem akarod a kekszet ejjel. ;)
2015. júl. 23. 10:54
 8/13 anonim ***** válasza:

A kérdés továbbra is adott.....mi a célod azzal, hogy nála alszol? Ez meghatároz mindent....

37F

2015. júl. 23. 11:03
 9/13 anonim ***** válasza:

Szerintem jó a rövidnadrág (vannak direkt alváshoz is rövid és nagyon vékony nadrágok, tudom ajánlani, nem rohad rám éjjel) és a topp (ha engem kérdezel, akkor egy ujjas póló eléggé meleg és zavaró. Bár, különleges eset vagyok, mert télen is a nyári cuccaimban alszom. Szerintem fekete vagy valami sötét színű topp nem látszik át).

Plusz amiket vinned kell, már leírták felettem.

:)

2015. júl. 23. 11:17
 10/13 anonim ***** válasza:

tekintettel a 40 fokra.. egy top, meg bugyi. vagy rövidnadrág.

de ha nem lesz semmi olyan, akkor a bugyi is belefér.

2015. júl. 23. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!