Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy érthette a lány? Jel lehet?
egy éve egy lány visszautasított, majd lett valakije. Eltűntünk egymás szeme elől. Féléve "előkerültünk" ismét, szakitófélben vannak, a pasi egy link. Azt mondta, hogy nehéz olyat találni, aki komolyan is gondolja a dolgokat, és pedig pontosan tudja, hogy én komolyan akartam.
Most tehát két út van:
- teljesen elfelejtett
- valami "segélykiáltás", jel lehetett
mindenesetre azon az úton úgy jöttünk, hogy eső volt, esernyővel voltunk, és belekarolt abba a karomba, amivel az esernyőt fogtam.
Szerintm ha még mindig érzel valamit iránta és küzdenél érte akkor ne add fel ! általában a lányok azért szereznek új pasit hogy elfelejtsék az előzőt!
Ugyhogy szerintem ne add fe !
Persze, annak a jele, hogy növeli az egóját azzal, hogy panaszkodik neked egy sort, te meg újra rajongani kezdesz érte.
Aztán majd visszarohan a "link" pasijához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!