Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Igazából nem szeretem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazából nem szeretem egy kapcsolatban a nyugit. Őrült vagyok?

Figyelt kérdés
Szóval nem szeretem, ha rutinszerűen mennek a dolgok, én azt mondom, egy jó kis puskaporos veszekedés is jobb, mint a rutinszerű, szürke, amolyan "táblás" kapcsolat. Azt szeretem, ha kiszámíthatatlan, ha nem ad biztonságot, hanem izgalmat, mindig van benne változás. van még ezzel valaki így?
2010. márc. 6. 00:54
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

Konkétan igen arra gondotam :D

Köszia humorom néha aktív, de a szemem kevésbé ..:S

zóval több mind1 a lényeg hogy nincs sok pozitív véleményem rólad...Az előz komitól eltekintve.

2010. márc. 6. 01:55
 22/33 A kérdező kommentje:

Hát nem is várom el mindenkitől, hogy szeressenek. :)

Hidd el, ha én szeretek valakit, akkor azt úgy szeretem, hogy az néha sok.

A huncutság meg huncutság, nem kell komolyan venni.

2010. márc. 6. 01:59
 23/33 anonim ***** válasza:

hmm..

ÉS vajon a barátnőd mit szólna ahhoz hogy te más csajokkal "huncutkodsz"?

Biztos jól esne neki, és megerősítene abban hogy frankó vagy szivem csak így tovább, ez jó dolog .Nemár, ne legyél önző...ez csak neked jó :(

2010. márc. 6. 02:02
 24/33 A kérdező kommentje:

Ne bolondozz, Ő ismer, tudja, hogy az ilyesmit nem kell komolyan venni. :)

Max odajönne kacsintva, hogy beszállok én is. Mi ilyen lököttek vagyunk. :)

2010. márc. 6. 02:03
 25/33 anonim ***** válasza:

Hát akkor nemtudom.

Elég nyitott a kapcsolatotok, biztos szeretitek ti egymást ?

2010. márc. 6. 02:11
 26/33 A kérdező kommentje:

Szerintem nagyon görcsölve fogod fel ezt a dolgot. :)

Nem gondoljuk komolyan, amit ilyenkor mondunk. Szóval semmi komolyság nincs benne, csak viccből mondjuk.

2010. márc. 6. 02:13
 27/33 anonim ***** válasza:
Hát nemtudom, ha az én párom ekkora humorzsák lenne hogy azt viccesnek találná hogy más p!nát kóstolgat, akkor nyitnám az ajtót és megmutatnám merre van az ő útja...
2010. márc. 6. 02:17
 28/33 A kérdező kommentje:
Te nem érted. Ezt csak szóban mondjuk. Ezt kb. úgy kell elképzelni, hogy mondjuk jön a zsaru, és fogsz egy kis lisztet, amit gyorsan az orrodra kensz, és pacsizol egyet a rendőrrel, és mikor megkérdezi, mi az ott az orrodon? játszod a zavartat. Szóval el tudod képzelni a helyzetet? Mert ennyi az egész. De nem fejtegetem. Ha most ezt sem érted...
2010. márc. 6. 02:21
 29/33 anonim ***** válasza:

Eddíg is értettem hogy mire célzol.

De ezt én nem tartom humorosnak.

2010. márc. 6. 02:23
 30/33 A kérdező kommentje:
Na. :D Hát akkor ezt elintéztük.
2010. márc. 6. 02:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!