Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok: ti miért szivatjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok: ti miért szivatjátok direkt azokat a fiúkat akik esetleg nem tetszenek valamiért?

Figyelt kérdés
Látom sokszor, hogyha valaki fiú olyat csinál, ami nem annyira a csajoknak-bejövős dolog, vagy már egy kicsit gáz, akkor már rajta kezdtek el szórakozni, kiröhögitek, és próbáljátok kihozni belőle hogy még bénább legyen. Közben persze nem érdekel titeket hogy ez mennyire sz.r neki. Ha egy lány bénázik, nekem nincs ingerem megszivatni, ti miért csináljátok ezt? Szeretitek kiröhögni a pasikat?
2010. márc. 5. 21:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ezt ök se tudják.

De jol esik neki, csak éppen az áldozatnak nem..=/

2010. márc. 5. 21:49
 2/10 anonim ***** válasza:
46%

nem tudom ..

velem előfordult már hogy "beetettem" pasit h tetszik, szeretem, amikor pedig találkoztunk, megmondtam neki hogy mégsem .. emiatt a fél város egy retkes r*ingyónak néz ..

de nem direkt csinálom b*sszameg .. allandoan megbanom es mar en is utalom magam miatta ..

na persze vannak olyan lányok, akik direkt csinálják ..

16*L

2010. márc. 5. 21:52
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
addig biztosan fogják csinálni, amig ők is arcra nem esnek egyszer
2010. márc. 5. 21:53
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó máson röhögni, mert addig sem rajtad röhögnek, sőt, elvonja a figyelmed a saját bénaságaidról és olyan, mintha te tökéletes lennél. Ezért csinálják.
2010. márc. 5. 21:54
 5/10 anonim ***** válasza:

21:54esnek tökéletesen igaza van.

véleményem szerint azért csinálják ezt a lányok, mert nőknek képzelik maguk és annak is mutatják, mikor a testük lehet, hogy nővé érett már, de a lelkük egy kislányé, aki nem tud dönteni felelősségteljesen. és még mi fiúk vagyunk éretlenek....

2010. márc. 5. 21:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
NEm tudom miért csinálják ezt a lányok, de csajok, higgyétek el nekem, ha a srác egy kicsit is érzékenyebb típus, akkor nagyon komolyan kihathat a lelki világára, főleg ha komolyan gondolja a dolgot az adott lánnyal, szóval vigyázzatok ránk azért valamennyire. Az természetes dolog, hogy a lányok szeretik hülyíteni a pasikat, ez a kezdeteketől fogva így van, vmilyen szinten még ,,egészségen is" de néha túlzásba estek csajok.
2010. márc. 5. 22:02
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek.

Akkor az önbizalomhiányos csajok csinálják ezt? Jó látni, hogy valaki más is béna, meg hogy végre ők alázhatnak meg valakit?

2010. márc. 5. 22:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül önbizalom hiányosak, csak simán éretlenek és tökéletesnek vagy legalább is jobbnak akarják hinni magukat. De lehetnek önbizalomhiányosak is.
2010. márc. 5. 22:14
 9/10 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de a fiúk ugyanezt csinálják.
2010. márc. 5. 23:04
 10/10 anonim ***** válasza:

Ez olyan lehet, mint amikor néztem Mike Tyson boxoló videóját, már kiütötte volna a csávót, épphogy csak állt. A bíró le akarta állítani, de tyson csak ütötte, rombolta, zúzta a másik arcát mint egy idióta vadállat. Mikor a bíró közbelépett őt is kiütötte és ütötte tovább a csávót.

Az egyik énem azt mondta, hogy milyen szemét ember a másik, meg azt, hogy ez az baz.dmeg, törd össze a köcsögöt.

Az ember szereti bántani a gyengébbet. Én mondjuk nem, mert tudom milyen érzés. De ez már csak egy ilyen világ. Erősebbnek kell lenni. Megéri. Olyan nincs, hogy egy lány engem szívatni tudna. Max én őt. Azt is szó szerint. Önbizalom kérdése csak.

2010. márc. 6. 03:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!