Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: ti miért szivatjátok direkt azokat a fiúkat akik esetleg nem tetszenek valamiért?
Ezt ök se tudják.
De jol esik neki, csak éppen az áldozatnak nem..=/
nem tudom ..
velem előfordult már hogy "beetettem" pasit h tetszik, szeretem, amikor pedig találkoztunk, megmondtam neki hogy mégsem .. emiatt a fél város egy retkes r*ingyónak néz ..
de nem direkt csinálom b*sszameg .. allandoan megbanom es mar en is utalom magam miatta ..
na persze vannak olyan lányok, akik direkt csinálják ..
16*L
21:54esnek tökéletesen igaza van.
véleményem szerint azért csinálják ezt a lányok, mert nőknek képzelik maguk és annak is mutatják, mikor a testük lehet, hogy nővé érett már, de a lelkük egy kislányé, aki nem tud dönteni felelősségteljesen. és még mi fiúk vagyunk éretlenek....
Köszi mindenkinek.
Akkor az önbizalomhiányos csajok csinálják ezt? Jó látni, hogy valaki más is béna, meg hogy végre ők alázhatnak meg valakit?
Ez olyan lehet, mint amikor néztem Mike Tyson boxoló videóját, már kiütötte volna a csávót, épphogy csak állt. A bíró le akarta állítani, de tyson csak ütötte, rombolta, zúzta a másik arcát mint egy idióta vadállat. Mikor a bíró közbelépett őt is kiütötte és ütötte tovább a csávót.
Az egyik énem azt mondta, hogy milyen szemét ember a másik, meg azt, hogy ez az baz.dmeg, törd össze a köcsögöt.
Az ember szereti bántani a gyengébbet. Én mondjuk nem, mert tudom milyen érzés. De ez már csak egy ilyen világ. Erősebbnek kell lenni. Megéri. Olyan nincs, hogy egy lány engem szívatni tudna. Max én őt. Azt is szó szerint. Önbizalom kérdése csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!