Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik találtak maguknak párt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik találtak maguknak párt, tudják mennyire szerencsések? Megbecsülik, hogy sikerült?

Figyelt kérdés
2015. júl. 21. 19:03
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
De senki sem csakúgy lesz egy kapcsolatban, hanem meg kell találni azt, akivel kapcsolatban leszel, nem? Az meg lutri, hogy összejön-e...
2015. júl. 21. 19:17
 12/24 anonim ***** válasza:
Hát persze, hogy az, de szinte minden az, csak a kérdés az, hogy "mikor?"
2015. júl. 21. 19:23
 13/24 anonim ***** válasza:
55%
Persze, hogy megbecsülöm! Ritka a férfiszámba vehető férfi, már úgy voltam vele, inkább maradok egyedül, mikor találkoztunk. Ő is sokszor mondja, milyen szerencsés, hogy én vagyok neki. De ez azért nemcsak szerencse kérdése, sokat kellett összecsiszolódnunk, dolgoznunk ezen a kapcsolaton.
2015. júl. 21. 19:24
 14/24 anonim ***** válasza:

# 9: napi húsz pasira is rátalálhatnék, de nem tudnék mit kezdeni velük. :)

Szerintem nem szerencse kérdése, hanem önismereté, hogy ki tudtam választani a megfelelőt. :)

2015. júl. 21. 19:26
 15/24 A kérdező kommentje:
És azért sem érzed magad szerencsésnek, hogy volt lehetőséged válogatni?
2015. júl. 21. 19:28
 16/24 anonim ***** válasza:
41%
Nem érzik magukat szerencsésnek, mert természetesnek veszik, hogy jó külsővel születtek.
2015. júl. 21. 19:33
 17/24 anonim ***** válasza:
Párja a zokninak van, mi nem vagyunk egymás tükörképei. Bár néha az sem biztos hogy a barátnőm. Egyébként ha hinnék a sorsban, még akkor is azt mondanám a találkozásunkra hogy ilyen egyszerűen a mesében sincs. Néha itt ömlengenek arról egyesek hogy hogy találkoztak a nőjükkel / pasijukkal, és ilyenkor mindig az jut eszembe hogy és akkor mi van? Egyébként meg az emberek szerintem nem válogatnak eleget, azért van annyi szakítás, válás.
2015. júl. 21. 19:42
 18/24 anonim ***** válasza:

# 15-# 16

Nem születtem jó külsővel. Csak éppen nem kezdtem el problémázni, hogy de rossz nekem, hanem inkább kihoztam abból, amim van a legjobbat, és igyekeztem a személyiségemmel, kisugárzásommal kompenzálni a hiányosságaimat.

2015. júl. 21. 19:44
 19/24 anonim ***** válasza:
37%

"akarásé. mit teszel meg a másikért és viszont."

és ha te mindent megteszel a másikért, de ő teljesen leszar téged, csak mert nem születtél jóképűnek, helyesnek? na akkor ez mi, ha nem szerencse kérdése? a macsó csávónak meg az ágyába ugrik két nap beszélgetés után.

2015. júl. 21. 19:45
 20/24 anonim ***** válasza:
# 19: hát ha olyanért epekedsz, aki képes két nap után macsó csávó ágyába ugrani, akkor a TE választásod nem megfelelő.
2015. júl. 21. 20:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!