Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Duci, molett lányok! Titeket ez akadályoz a pasizásban?
Lány vagyok, 166 cm és 80 kg (van rajtam egy 14 kiló felesleg). Most híztam meg ebben az egy évben igazán. Előtte is molett voltam a 70 kilómmal. Na de nekem az a problémám hogy rettenetesen rossz bőröm van. Ha 5 kilót felszedek már elkezd repedni a bőröm és megjelennek a piros striák. Régen is voltak de mikor lefogytam 70 kilóra szépen kifehéredtek. Most hogy visszahíztam hirtelen kezdenek visszajönni. A legtöbb duci ismerősömnek gyönyörű bőre van, hiába nagyobb darabok nálam . Csak az enyém ilyen érzékeny. Most van barátom de igazából nem mondja hogy zavarná e.
Ti tapasztaltatok olyat hogy ismerkedtetek egy férfival és az első alkalomkor mikor meglátta ezeket a striákat pl a hasatokon akkor ejtett titeket?
Félek ettől most nagyon.. :/
hát nekem nem piros, fehér (mert én nemcsak híztam, de jojóztam, olyan 30 kilókkal elég durván, úgy évente váltottam a súlyom). mint a terhesség utáni csíkok. a csípőmön vannak, és előre szoktam közölni, hogy marha undorító testem van a jojózás miatt. legalább előre felkészül. mondjuk világosban a barátom még nem szexelt velem, de persze már látott (együtt élünk, elkerülhetetlen lenne) ruha nélkül. de égek mindig, mint a Resitag, hogy biztos jobb csajt akar nálam, és szégyell engem, meg én is előtte magamat. :D De én szóltam, nem mondhatja, hogy nem!!!
(164 centi és most már 63kg vagyok, fogyókúra közben)
Amúgy ha újra pasizásra (sose pasiztam így kifejezetten amúgy) adnám a fejem, hát.... 2x meggondolnám, hogy egyáltalán merjek-e bármi ilyesmit is:D
Aki hurkákat növeszt annak reped a bőre, nyilván azért mert sokkal több a háj mint amit a bőröd természetesen el tudna viselni. Aki gyerekként is dagadt esetleg alapból ilyen az alkata annál ez kevésbé látványos.
Azon a 14 kilón meg jót röhögtem.
165 cm és 90 kg vagyok, 4 hónapja szültem, a terhesség előtt 98 kg voltam. Amíg szingli voltam, minden ujjamra jutott pasi, szóval ne aggódj, ezek csak számok.
A striákat érdemes megmutatni egy gasztroenterológusnak, mert akár coushing kórt is jelezhet. Nekem is vannak, a terhesség előtt is voltak, sosem zavart senkit. Nyilván kap az ember beszólásokat, de ezeken túl kell lépni. Aki leáll velem, az nyilván nem (csak) a külsőm miatt teszi.
168 cm-hez 90 kiló vagyok, régebben nagyon zavart és sosem mertem ismerkedni, sehova elmenni, rettentő zárkózott voltam.
Mióta mosolygós vagyok, csajszisan öltözködöm, lazább vagyok, mindig volt barátom :)
Ha egy srác megszeret, hidd el, a ruhán keresztül is látja az alkatod. Ha pedig elfogadja, nem fogják a striák elriasztani már. Nekem is vannak.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!