Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, egy átlagosan szép csaj kellhet nektek?
Szia!
Persze. Én egy "átlagos" lányra vágyok személy szerint. ;)
16/F
De még mennyire, hogy bejönnek. A kis mell egyáltalán nem hátrány, nekem kifejezetten tetszik. A jó humor, a szellemesség, a szellemi színvonal, a gondolkodásra való képesség pedig (nekem legalábbis) minden külsőségnél többet ér. Jó, persze, nyilván a külső is számít, de csak "is". Viszont nagyra értékelem, ha egy lány nem sminkel, nem festi magát (vagy csak nagyon finoman), visszafogottan ékszerez, ízlésesen öltözködik (lehet azt olcsón is ám!), szóval ha a természetes, igazi valóját mutatja. Az ilyen lányok általában annál szebbnek látszanak, minél közelebb vagyok hozzájuk, és ez az utolsó 10cm-re is vonatkozik. (Az erősen kifestett műanyag csajok messziről szépek, 1..2m-ről gyanúsak, fél méterről pedig, amikor meglátod az elkülöníthető vakolatrétegeket, kifejezetten ocsmányak lesznek.)
Hülye filmeket meg inkább nézzenek a hülyék, hagyd meg nekik. ;)
(36/F vagyok amúgy)
Bocsánat,hogy írok,én nem vagyok fiú.
Minden ember egyéniség,mert mindenki másmilyen.Így mindenkinek más az ízlése,és mások az elvárásai párkapcsolati fronton.Van olyan fiú a világon,akinek éppen Te fogsz kelleni,mert olyan szépen csillog a szemed,vagy mert olyan kedves vagy,jó a humorod,megértő vagy,és karcsú a derekad,stb.Más fiú keresztül fog nézni rajtad,mert nála nyilván a Nő máshol kezdődik,mondjuk egy 180 centi magas,szőke lánynál.
Hidd el,lesz olyan,aki úgy és azért szeret Téged,aki és amilyen vagy.Lehet,hogy nem vagy bombázó,de tele vagy érzésekkel,intelligenciával,és van,akinek ez a nyerő.Lehet,hogy nem vagy szőke,de van,akinél a barna a nyerő.
Szóval nyugi,Te is megtalálod majd a párod.Nem minden a külső.Van,akinek igen,és van,akinek nem ez az elsődleges szempont.
mi a film cime? :D
amugy lány vagyok csak gondolom vmi joo film..xD
és amugy nyugi biztos bejössz te is a fiuknak attol még h nem vagy toppmodell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!