Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számotokra mit árul el a fiú-lány autójának a tisztasága? Aki nem takarítja az igénytelen és taszító?
A nem dohányzó számára a Djarum Black is épp olyan füst, mint a többi.
Te nemigen voltál fesztiválon, és nem ittál még egy üveg viszkit.
Ez a fő különbség kettőtök közt - ezért nem illetek össze.
"A nem dohányzó számára a Djarum Black is épp olyan füst, mint a többi." De én lehúzott ablaknál mint írtam, és illatosító van az autómban. És mivel kb heti 1 dobozzal szívok el nem mondhatom magam láncdohányosnak...
"Te nemigen voltál fesztiválon, és nem ittál még egy üveg viszkit." Örülök hogy ismersz, képzeld voltam már több fesztiválon, de nem az autómba tartom az üres üvegeket utána, max a szelektív hulladék gyűjtőig viszem el az üvegeket! Annyi ideig vannak az autómba.
"Ez a fő különbség kettőtök közt - ezért nem illetek össze." Köszönöm Dr.Úr az okoskodó válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!