Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek! Nektek mi jön be inkább, ha a fiú fizikai vagy szellemi munkát végez? Bejön az ha sokat hord öltönyt (pl ügyvéd)?
Nekem az olyan közmunkás fiuk jönnek be, mint ő...
Esténként,alvás előtt mindig erre szoktam gondolni...
Délután 2...ő jön haza a közmunkából, nagy 28as biciklivel, mert ugye csak azon fér el az ásó, meg a lapát, amit a tanácsnál kapott.
Haza ér...összevitázunk, mert ő nem veszi le az acélbetétesét, amit a tanácsnál kapott...ezért elmegy a kocsmába és elissza a pénzt.
Hmmm, de romantikus is lenne...*.*
Üdv.Lakatos Britniszpírsz.
Mindkettő bejön, ha azt szenvedéllyel végzi. A szenvedély szexi :)
Az öltöny semleges. Régebben tetszett, de jó ideje egy bank központjában dolgozom. Itt minden pasi öltönyt hord, úgyhogy már fel se tűnik.
26N
Nekem az üzletemberek jönnek be akik lazák, stílusosak, márkás ruhákba vannak és drága új autókkal járnak. ....
24/L
"Nekem az üzletemberek jönnek be akik lazák, stílusosak, márkás ruhákba vannak és drága új autókkal járnak. .... "
Na igen, erről beszélünk, íme a fiatal magyar nő értékrendje... Szomorú.
+ nekem ilyen a barátom is szóval nem álmodozom
24/L
"Na igen, erről beszélünk, íme a fiatal magyar nő értékrendje... Szomorú."
Ez se felszínesebb, mint felszedni egy nőt csak azért, mert egy bombázó nagy mellekkel. Mondom ezt fizikai munkásként, férfiként.
Ahelyett hogy dobálózol, el kéne fogadnod, hogy ilyen az élet. Van akinek az kell, és ezért nem lehet hibáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!