Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, hölgyek! Nektek mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hölgyek! Nektek mi jön be inkább, ha a fiú fizikai vagy szellemi munkát végez? Bejön az ha sokat hord öltönyt (pl ügyvéd)?

Figyelt kérdés
Életkorotokat is légyszi :)

2015. júl. 20. 21:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
79%
Ha tetszik nekem, jó személyiség, elég okos és kitart mellettem, akkor mindegy, szellemi vagy fizikai munkát végez-e.
2015. júl. 20. 21:49
 12/23 anonim ***** válasza:
34%

Nekem az olyan közmunkás fiuk jönnek be, mint ő...

[link]

Esténként,alvás előtt mindig erre szoktam gondolni...

Délután 2...ő jön haza a közmunkából, nagy 28as biciklivel, mert ugye csak azon fér el az ásó, meg a lapát, amit a tanácsnál kapott.

Haza ér...összevitázunk, mert ő nem veszi le az acélbetétesét, amit a tanácsnál kapott...ezért elmegy a kocsmába és elissza a pénzt.

Hmmm, de romantikus is lenne...*.*

Üdv.Lakatos Britniszpírsz.

2015. júl. 20. 21:53
 13/23 anonim ***** válasza:
32%
Nem szeretem a szellemi munkát végző palikat.Azt szeretem ha olyan fizikai munkát végez,amiben nagyon ügyes,mellette pedig megvan a kellő esze is az élethez és értelmes,ez a jó kombó.
2015. júl. 20. 21:53
 14/23 anonim ***** válasza:
35%
#12: Júj, ne bánts! Olyan cuki a pofim, igaz? :$
2015. júl. 20. 21:57
 15/23 anonim ***** válasza:
82%

Mindkettő bejön, ha azt szenvedéllyel végzi. A szenvedély szexi :)

Az öltöny semleges. Régebben tetszett, de jó ideje egy bank központjában dolgozom. Itt minden pasi öltönyt hord, úgyhogy már fel se tűnik.

26N

2015. júl. 20. 22:11
 16/23 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, én azt vettem észre, hogy a szellemi munkát nagy ívben lesz.rják a mai nők. Keress sok pénzt oszt cső. Idősebb hölgyek órákig képesek kérdezgetni a szakmámról, olyan dolgokat, amik érdeklik őket, a mai fiatal csajoknak meg a pénz az isten és valóban a férfi az öltönynél kezdődik, de nem a szellemi munka hanem a státusz miatt.
2015. júl. 20. 23:00
 17/23 anonim ***** válasza:
0%

Nekem az üzletemberek jönnek be akik lazák, stílusosak, márkás ruhákba vannak és drága új autókkal járnak. ....

24/L

2015. júl. 20. 23:03
 18/23 anonim ***** válasza:

"Nekem az üzletemberek jönnek be akik lazák, stílusosak, márkás ruhákba vannak és drága új autókkal járnak. .... "

Na igen, erről beszélünk, íme a fiatal magyar nő értékrendje... Szomorú.

2015. júl. 20. 23:14
 19/23 anonim ***** válasza:

+ nekem ilyen a barátom is szóval nem álmodozom

24/L

2015. júl. 20. 23:17
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

"Na igen, erről beszélünk, íme a fiatal magyar nő értékrendje... Szomorú."

Ez se felszínesebb, mint felszedni egy nőt csak azért, mert egy bombázó nagy mellekkel. Mondom ezt fizikai munkásként, férfiként.

Ahelyett hogy dobálózol, el kéne fogadnod, hogy ilyen az élet. Van akinek az kell, és ezért nem lehet hibáztatni.

2015. júl. 21. 00:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!