Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felek attol, hogy baratom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felek attol, hogy baratom legyen. Ez normalis?

Figyelt kérdés

17 eves vagyok, 15 eves koromban volt egy baratom, kb 2 hetig. Egy taborban jottunk ossze, es nagyon jol ereztem magam vele. Egyutt aludtunk is (persze semmi nem tortent) csak emlekszem hogy, egyik este mikor lefekuftunk aludni, ugy aludtunk el, hogy megszoritotta a kezem. Nagyon jo erzes volt. Azota volt egy srac meg, akivel csak egy este voltam. Kb. ennyi. Mindekozbe volt egy fiu, aki nagyon nagyon tetszett 3 evig..es vegul semmi nem lett. Ez egy picit..letort. De azthiszem tul vagyok rajta. Vagy rosszul gondolom?

Most van egy srac, akinek mar regota tetszem, es regota szeretne velem lenni, nekem is tetszik, de egyszeruen felek a parkapcsolattol. Hogy lehetseges ez? Mi a bajom? Hisz ilyenkor elvileg mar siman lehetne sok pasim mint masnak. Nekem megis nehezebb. Miert? Jo az a tudat, hogy va egy srac akinek fontos vagyok, es megolel es szeret, de megis mindekozbe felek ettol az egesztol. Kerlek segitsetek. Miert van ez?

(bocsi, hogy ilyen hosszu lett, de koszonom azoknak akik elolvassak)

2010. márc. 5. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Nemtudni.

Figyelj, értékeld át magad, meg azt hogy jo e neked, mivel irtad hogy igen, akkor gondolom is h igen.

Miért lenne rossz? Mitöl félsz?

Önbizalomhiány esetleg? Vagy önértékelési problémák?

2010. márc. 5. 18:47
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem bekepzeltsegbol, de nagyon sokan mondtak mar, hogy szep vagyok. Megis azthiszem ennek ellenere nagy onbzalomhianyom van. Nemtudom. Nem tartom magam csunyanak se. Talan az zavar, hogy korulottem mindenkinek van baratja csak nekem nem? De megis hianyzik neha egy srac, de mikor ott a lehetoseg nagyon megijedek. Olyankor mindig arra gondolok, hogy velem van a baj, es talan nem is a fiuk tetszenek es ezert felek?! Nemtudom mi van velem.
2010. márc. 5. 18:51
 3/5 anonim ***** válasza:

Miért lenne rossz? Mitöl félsz?

Önbizalomhiány esetleg? Vagy önértékelési problémák?

nem tudom feltűnt-e, hogy ezekre a kérdésekre szeretne választ kapni?!

a kérdésre visszatérve. Nem valószínű, hogy ne lennél túl azon a srácon. Ha ez lenne az oka, nem kellene rajta gondolkodnod. Szerintem egyszerűen arról van szó, hogy túlságosan felfújod a dolgokat. Egy normális kapcsolatnak az lenne a lényege, hogy felkelti valaki az érdeklődésed, ezért szeretnél vele több időt tölteni és ahogy megismered, annál jobban szereted, minél jobban leköti a figyelmed, és tudsz csak rá figyelni. Ha ez nincs meg a mostani sráccal, akkor kár vele összejönnöd mert csak kihasználnád érzelmileg, akár akarod, akár nem. Erőltetni ezt nem lehet. Szerintem Te inkább attól félsz, hogy megnyilj valakinek, aminek az lehet az oka, hogy nincs túl nagy tapasztalatod az alapján amit leírtál.

2010. márc. 5. 18:58
 4/5 A kérdező kommentje:

Igen, valoszinuleg igazad van. Koszonom. Ez most eleg sokat segitett. A srac aki 3 evig tetszett, egesz nap vele szerettem volna beszeetni, vagy ot figyelni. Meg ha csak csonben is. Es nem az erdekelt, hogy most olelgessen puszilgasson.

A mostani sraccal meg eppen forditva van. O olyan (kicsit gyerekes, most lehet hulyen hangzik mert nem ismeritek), hogy mindenkit puszilgat, olelget. De o ilyen. Szoval ez nem olyan hulye fius dolog. Vagy hogy is fejezzem ki magam. Azthiszem, az tetszik benne, hogy (ot picit kozelebb engedtem magamhoz) van az az erzes, amikor megolel valaki, megpuszil, es tudod, hogy szeret. Vagy hogy is mondjam. Nemtudom igazabol, mivel tenyleg NINCS tapasztalatom.

2010. márc. 5. 19:08
 5/5 anonim ***** válasza:
velem teljesen ugyanez a szituáció csak én fiú vagyok és nekem pl. önbizalomhiányom van
2010. márc. 6. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!