Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak egy barátnővel lenne érdemes megnézni a Minyonok című filmet a mozikban?
Figyelt kérdés
Nekem nincs bnőm és olyan ismerősöm se ,aki eljönne velem megnézni és egyedülálló férfiként pedig nem venné ki jól magát,hogy egy gyerekeknek szóló filmre ülök be.
Szóval így tuti nem fogom megnézni a mozikban?:/
2015. júl. 19. 22:00
11/11 opened paradise válasza:
Már akartam mondani,hogy első filmnek erős,engem Herkulesre és Oroszlánykirályra vittek :D
Nemsokára jöhetnek a "Kivel nézhetném meg az új Star Wars filmet?" kérdések is. Ès tényleg,kivel!? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!