Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek ilyen álom férfiak Budapest és környékén? Ha igen akkor mért van az hogy, normális esetben mégsem láttunk ilyen férfiakat csak az interneten? És hol lehet normális esetben ilyen férfiakkal ismerkedni? (Nem hirdetés)!
Kérdést nem tudom jó helyre -e írtam, de reménykedem!
https://www.youtube.com/watch?v=uf1lqMj_lAI
ő róla volna szó! Hozzá hasonló férfiakkal hol lehet ismerkedni ?
Ez igaz sokat cseszegeti a haját...de az legyen a legkisebb gond.
Köszönöm szépen a válaszod :)!
Bár eddig még nem láttam sehol se ilyen típust .. de ezek után jobban figyelek:)! Köszi!
Szerintem alapból mi fiúk nem nagyon szeretünk a hajunkkal ennyit buzerálni, nekem is le van vágva tüsire.
Szóval eleve ritka a hosszú hajú férfi és még ki is kell legyen gyúrva ugyebár meg szakállas is.
Hát oké hogy ez jön be neked de ilyet nem sűrűn látni.
Meg az is kérdés ha már kigyúrt jól kinéző pasit szeretnél hogy te mit tudsz adni.
A lányok általában ezt teljesen figyelmen kívül hagyják és regényeket tudnak írni az igényekről míg szinte semmivel nem járulnak hozzá egy párkapcsolathoz.
Szóval ha kigyúrt pasit szeretnél akkor napi 2 óra konditermet javaslok és akkor ott rá is találhatsz kedvenc kigyúrt mackódra aki talán még a haját is képes lesz megnöveszteni érted vagy megegyeztek egy olyan frizurában ami neked már tetszik de őt még nem zavarja annyira.
Köszi a válaszod!
Én járok rendszeresen kondiba, nem is ezzel a gond..
Tudod nekem volt egy kapcsolatom, ahol mindent megadtam, az én igényimeről nem volt szó ...most az egyszer szeretném ha én válogatok.
Kapcsolatért általában mindent megteszek... ohh tudnék erről írni! De azt inkább ki hagyom, mert kicsit szét lennék oltva hogy ennyi mindent nem kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!