Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők egy része, miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők egy része, miért nem tudja méltósággal tudomásul venni, hogy nem kell az általa kiszemelt férfinek?

Figyelt kérdés
nő, férfi, elutasítás
2015. júl. 19. 20:35
 1/8 anonim ***** válasza:
33%
eltudnám viselni,ha nem egy rondább nőért dobnának
2015. júl. 19. 20:39
 2/8 anonim ***** válasza:
67%

El tudtam volna viselni,ha nem kérte volna el a számomat annó,nem hívott volna randira,nem hívogatott és írogatott volna,nem találkozgattunk volna,és nem addig játszotta volna ezt a játékot,míg belé nem szerettem.El tudtam volna viselni,ha mindezek után,amikor közeledtem,nem zaklatónak meg nem normális hisztérikának lettem volna kikiáltva,és nem lökött volna el magától,mert jött egy újabb friss hús.

Azóta én nem veszek komolyan senkit,és pont leszarom,kinek kellek és kinek nem.

2015. júl. 19. 20:43
 3/8 anonim ***** válasza:
81%
A férfiak talán tudomásul tudják venni?
2015. júl. 19. 20:44
 4/8 Interferencia ***** válasza:
27%

1: Nem vagy te kicsit felszínes? Egyetlen értéked a külsőd?

2: Te se vagy normális, ha egyetlen ficsúr miatt így állsz hozzá másokhoz. Ez alapján talán neki volt igaza...

3: Marceline-nek nem szólok be, most nincs miért. :D

2015. júl. 19. 20:50
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
van mikor el tudjuk viselni, van mikor nem, ezzel a férfiak is így vannak. egy biztos mindenkinek rosszulesik az elutasítás, ki hogy dolgozza fel, sok mindentől függ.
2015. júl. 19. 21:09
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Akinek nincs egészséges, stabil önértékelése, az nehezen tudja feldolgozni, ha elutasítják. Teljesen mindegy, hogy nő-e vagy férfi az illető, mindkét oldalon ugyanúgy létezik a jelenség.
2015. júl. 19. 21:45
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem mintha nagyon érdekelne,ki mit szól be,vagy hogy le lett pontozva a válaszom.Csak őszinte voltam.Igazából élem az életem tovább,semmi xtra nem történt,csak egy csalódással több...na bumm!Nem érdekel,kinek nem kellek vagy miért,akinek kellek,az megtalál...ennyi.
2015. júl. 20. 21:01
 8/8 anonim ***** válasza:
Eltudom viselni, ennél azért magamat jobban szeretem hogy ne válljék pincsi kutyává avagy a méltóságom is fontosabb mint egy primitív harc. Épp ezért én ilyen esetre nem is emlékszem... Ja de! Egyszer szemezni kezdtem egy csávóval aki egy idő után lekapott egy csajt közben engem bámult - utána lesz"rtam. Nem érdekel se a foglalt se az, ami nem viszonzott érdeklődés. Ennyi :D
2015. dec. 14. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!